Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ακέφαλος ο Α.Σ.Ολυμπιακός


  Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, συνήλθε εκτάκτως την 21η Νοεμβρίου, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την κατατεθειμένη παραίτηση του πρόεδρου κ. Νίκου Τσεκούρα.

 Παρά το γεγονός ότι η παραίτηση δεν έγινε δεκτή ομόφωνα, ο κ. Τσεκούρας επέμεινε στην αρχική του απόφαση και την υποστήριξε ως οριστική και αμετάκλητη. Συνεπώς, είναι δεδομένο πως το Δ.Σ. στερείται προέδρου, καθώς ουδείς εκ των υπολοίπων μελών δέχθηκε να τον αντικαταστήσει, έστω για μια μεταβατική περίοδο. 

Σύσσωμο το Δ.Σ., λαμβάνοντας γνώση των σχολίων που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση στα διοικητικά του Α.Σ., καταδίκασε τα συκοφαντικά, αήθη, ψευδή και αστήρικτα καταχωρημένα κείμενα σε τοπικά blogs, επιφυλασσόμενο στο εξής, με βάση αυτές τις εμπειρίες, για κάθε νόμιμη πράξη προστασίας της αξιοπρέπειας και του ήθους των μελών του.

Αποφασίστηκε, να συγκληθεί Γενική Συνέλευση με αποκλειστικό θέμα τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του νυν Δ.Σ., την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, για τη διενέργεια εκλογών στις 3 Δεκεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο PARK στις 18.00. Όσοι επιθυμούν να πλήξουν αξιοπρέπειες, να προσβάλουν συνειδήσεις και να εκθέσουν με επιχειρήματα κακόβουλους και επίβουλους, μπορούν με 30 €, να λάβουν για ένα ολόκληρο έτος, τον τιμητικό τίτλο του μέλους στον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου 1937 και να τοποθετηθούν επώνυμα και δημόσια για το καλό και το συμφέρον του ονόματος, που όλοι λέμε πως αγαπάμε. Στη συνέχεια, θα τους δοθεί η ευκαιρία, να θέσουν υποψηφιότητα μετά φίλων και γνωστών, επιλέγοντας μια διοίκηση αρεστή, που να τυγχάνει κοινής αποδοχής και αμέριστης εμπιστοσύνης. Προϋπόθεση βέβαια βασική είναι, να έχουν κατανοήσει πως τα ερασιτεχνικά σωματεία – ειδικά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε – όταν απουσιάζουν οι οικονομικοί αρωγοί και «διευκολυντές», στηρίζονται στα ΜΕΛΗ τους! 

 Ο Ολυμπιακός, δεν είναι κλειστό μαγαζί και τα δρώντα μέλη του, δεν είναι στελέχη Στοάς Μασόνων. Η θύρα για μια ακόμη φορά είναι ανοικτή προς όλους. Αν κάποιοι βαρέθηκαν να ασκούνται σε ανώνυμους χλευασμούς και να θέλουν να δοκιμαστούν ως πραγματικοί εργάτες του Ολυμπιακού, ιδού η νέα ευκαιρία. Τα μέλη μας, θα έχουν την διακριτική ευχέρεια να γνωρίσουν και το βιβλίο μητρώου μελών, για να πληροφορηθούν άμεσα και ξεκάθαρα ποιοι είναι οι επίσημα δηλωμένοι Ολυμπιακοί, σε σχέση με τους «ολυμπιακάρες» της παρέας, του καφεποτείου και της πιάτσας. Είναι πλέον ο κατάλληλος καιρός να αναρωτηθούμε, αν το όνομα «Ολυμπιακός Βόλου», θέλουμε να αποτελεί μια ακμάζουσα πλήρη και πολύπλευρη αθλητική οντότητα της πατρίδας μας ή απλώς μας αφορά ως ποδοσφαιρική ομάδα.

Η άρνηση και η απόρριψη, είναι τρόποι έκφρασης και άποψη ζωής, δυστυχώς όμως δεν λύνουν προβλήματα και δεν προωθούν καταστάσεις. Όποιος αρνείται και απορρίπτει, οφείλει να προτείνει και να συμμετέχει. Αλλιώς, ας αρκείται στο καταστροφικό του έργο, είτε το αντιλαμβάνεται και το κάνει σκόπιμα είτε το κάνει ασυναίσθητα.

Τέλος, το πλέον αξιοθρήνητο για την οικογένεια και τις τάξεις του Ολυμπιακού, είναι πως εκτός από την έλλειψη υλικής αρωγής και ενδιαφέροντος, στερήθηκε και της ηθικής συμπαράστασης και της αμοιβαίας στήριξης συγγενών φορέων.

Αν δεν θέλουμε τον Ολυμπιακό να διοικείται από τυχόν ανεπιθύμητους, ας αποφασίσουν επιτέλους κάποιοι άλλοι, που φαντάζονται πως είναι ευρέως αποδεκτοί και επιθυμητοί, να δημιουργήσουν ένα νέο εντελώς σχήμα και τοπίο, ώστε να δούμε τον Ολυμπιακό δελεαστικότερο και αποδέκτη της αγάπης των όποιων φίλων του. Αλλιώς ας περιοριστούμε στο λαοφιλές ποδόσφαιρο και να ησυχάσουμε όλοι!

Τα κλειδιά του Ολυμπιακού, σας περιμένουν όλους.
Το Δ.Σ.
           

              
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...