Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Αήττητος και...βγάζει μάτια!

Ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε αήττητος για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι με τον Σούλη στον πάγκο και «κρατιέται» με νύχια και με δόντια στην 7η θέση.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δημιουργήσει μία στιβαρή ομάδα η οποία δέχεται γκολ με αίτηση.Καιρός λοιπόν είναι να αρχίσει να παίζουν και μπάλα.

Μόνο ποδόσφαιρο Β' Εθνικής δεν θύμιζε το σημερινό παιχνίδι στις Σέρρες.Το «κλωτσοσκούφι» πήγε...σύννεφο και όσοι το παρακολούθησαν περιμένοντας να δούνε ντέρμπι πρωτοπόρων ακόμα κλαίνε τα λεφτά του εισιτηρίου.
Ο Ολυμπιακός όμως έχει αποδείξει πως μπορεί να παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο.Οι συνεχόμενοι αγώνες μπορεί να έχουν επηρεάσει την ομάδα που ουσιαστικά δεν έχει «αλλαγές» και πάγκο αλλά δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως παίκτες Β΄Εθνικής ,δεν μπορούν να αλλάξουν με επιτυχία πάνω από δύο μπαλιές.
Το σημερινό παιχνίδι είναι ανάξιο περιγραφής και ανάλυσης.Ψάξαμε και με κόπο βρήκαμε τις αξιοσημείωτες ευκαιρίες του αγώνα.
Στο 15ο λεπτό, μετά από φάουλ του Ανιέτε, η κεφαλιά του Πινδώνη χτύπησε σε σώματα αμυντικών και απομακρύνθηκε.
Στο 31’ ο Σαββίδης προσπάθησε με μακρινό σουτ να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Γκίτκο, χωρίς όμως επιτυχία
Η ευκαιρία του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους στο 60'  όταν μετά από σέντρα του Νύρλα, ο Γκόγκας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, όμως η προβολή του πέρασε άουτ.
Στο 73’ ένα σουτ του Αλεξάντροβιτς, εξουδετέρωσε ο Γκίτκος με ευκολία και...αυτό ήταν.

Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή με Παναχαΐκή.Ας ελπίσουμε να δούμε έναν Ολυμπιακό αντάξιο της ερυθρόλευκης φανέλας.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης (90΄ Γαλακτερός), Νύρλας, Κουκόλης, Καπίας, Σαββίδης, Αλεξάντροβιτς (78΄ Χαριτίδης), Γεωργιάδης, Μπεκιάρης (36΄ Ναλμπάντης), Κωνσταντινίδης, Γκόγκας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Κατσιαρός, Γένγκα, Ανιέτε (58΄ Ογιαρμπίντε), Παλαιολόγος, Πινδώνης, Πέτροφ, Κόλεφ (72΄ Γαλάνης), Στουρνάρας, Μπολάτι (90΄ Τσιάτσιος), Γκότοβος.

Είπαν:

Σούλης Παπαδόπουλος : «Ήταν ένα παιχνίδι που το χαρακτήριζες ντέρμπι από την στιγμή, που η μια ομάδα ήταν πρώτη και η άλλη απέχει τρεις βαθμούς και η ειδικά η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου τον τελευταίο καιρό είχε τέσσερις νίκες συνεχόμενες και είχε βρεθεί στην πρώτη θέση, σας δίνω συγχαρητήρια. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι ξέραμε πως θα ήταν μια ομάδα που είναι παρά πολύ κλειστή, δεν ανοίγεται, με πάρα πολύ δυνατά παιδιά. Αλλά και εμείς είμαστε μια ομάδα που δύσκολα μας δημιουργούνε καταστάσεις μέσα στην περιοχή μας και πολύ δύσκολα χάνουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνουν τον τελευταίο καιρό, παίζουνε συνέχεια και Κυριακές και Τετάρτες.

Ήταν ένα παιχνίδι παρά πολύ κλειστό, παρά πολύ δυνατό με πολλές μονομαχίες. Και οι δύο ομάδες έψαχναν να βρουν τρόπο να μπουν στην αντίθετη περιοχή και δεν τα καταφέρνανε, εκτός από κάποια σουτ μακρινά και κάποιες στημένες φάσεις. Νομίζω είναι δίκαιο το Χ. Αξίζουν συγχαρητήρια στον αντίπαλο και τον προπονητή, που αυτή η ομάδα είναι στις πρώτες θέσεις, και το είδαμε και σήμερα ότι αυτό δεν είναι τυχαίο. Αλλά και από την δική μας την πλευρά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνουμε, να βρεθούμε εκεί που πρέπει, όταν πρέπει. Ήταν ένα παιχνίδι που εμείς θέλαμε να το κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε, με την Παναχαϊκή στην έδρα μας
».

Βαγγέλης Γκότοβος : «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάνανε, όπως επίσης και στην ομάδα του Γαζώρου. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε και μπήκαμε δυνατά στο γήπεδο. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι και κρίθηκε στην δύναμη. Οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές και από τις δύο ομάδες και νομίζω ότι η ισοπαλία ήτανε λογική. Τώρα θα δουλέψουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι»


Μικρά και πικάντικα

  • 80 περίπου φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο γήπεδο των Σερρών.Μικρή απεδείχθη η εκδρομή αλλά οι φίλοι της ομάδας «πήραν» εύκολα την κερκίδα από τους 600 Σερραίους.
  • Φανέλα που δεν χάνει...δεν αλλάζει με την λευκή πλάγια ριγωτή φανέλα να έχει γίνει μόνιμη πλέον για τον Ολυμπιακό.Αιτία οι προλήψεις του Σούλη.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...