Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Παραιτήθηκε ο Τσεκούρας

Την παραίτησή του γνωστοποίησε ο πρόεδρος του  Α.Σ. Ολυμπιακού Bόλου,ο κ. Νίκος Tσεκούρας αφού με ανοικτή επιστολή προς τους φιλάθλους  γνωστοποιεί πως αποχωρεί από τη θέση του προέδρου του συλλόγου, αφού δεν αντέχει να δέχεται άλλο "λάσπη" από ανώνυμους στο διαδίκτυο.
Η επιστολή του κ. Νίκου Τσεκούρα έχει ως εξής:

"Αγαπητοί φίλαθλοι
Μέσα στην οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, πήρα την πρωτοβουλία, με οδηγό μόνο την αγάπη μου για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, χωρίς καμία ιδιοτέλεια να συμμετάσχω στην διοίκηση του συλλόγου από την θέση του Προέδρου.
Έβαλα σαν στόχο πρώτα απ όλα την οργάνωση και την εξυγίανση του σε όλα τα επίπεδα.

Μαζί με τους συνεργάτες μου στην διοίκηση φροντίσαμε καταρτίζοντας ένα προϋπολογισμό με τις δικές μας και μόνο δυνάμεις, να συμμετάσχουμε στα πρωταθλήματα με τρεις αγωνιστικές ομάδες (μπάσκετ ανδρών στο Περιφερειακό πρωτάθλημα , Μπάσκετ και Ποδόσφαιρο γυναικών στην Α' Εθνική κατηγορία).

Καταφέραμε να βρούμε τους πόρους και να παρουσιαστούμε στα Πρωταθλήματα με αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει σ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να κάνω γνωστό στους αγνούς φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, που είμαι βέβαιος ότι αναγνωρίζουν την προσπάθεια μας, αλλά και για να μάθουν και οι κακόπιστοι επικριτές μας, ότι όλα αυτά τα τμήματα Ακαδημιών σε όλα τα αθλήματα με 900 περίπου παιδιά είναι παιδιά της ομάδος ,και θέλουν ανθρώπους να τα αγαπάνε και να τα φροντίζουν.

Θέλουν ανθρώπους εκτός από χρήματα, να αφιερώνουν και τα Σαββατοκύριακά τους για να είναι παρόντες στα γήπεδα που αγωνίζονται, όπως κάνουμε όλα τα μέλη του ΔΣ και όχι Ολυμπιακούς του καφενείου, όχι Ολυμπιακούς της εύκολης και ανώνυμης κριτικής, όχι Ολυμπιακούς της λασπολογίας και χυδαιολογίας.

Από την ημέρα που ανέλαβα τα καθήκοντα μου, χωρίς λόγο δέχομαι μέσα από συγκεκριμένες ιστοσελίδες, από ανώνυμους φυσικά «ολυμπιακάρες», τόνους λάσπης και κριτικής.

Μετά από όλα αυτά επειδή έχω οικογένεια και παιδιά που διαβάζουν για τον πατέρα τους τερατουργήματα, επειδή όσα γράφονται έχουν άμμεση επίπτωση στην επιχείρηση μου, και επειδή η παρουσία μου στην Διοίκηση του Α Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ από την θέση του Προέδρου φαίνεται ότι κάποιους ενοχλεί, αποφάσισα να θέσω προς το ΔΣ την παραίτηση μου από την θέση του Προέδρου.

Ελπίζω, μετά την αποχώρηση μου, ο αντικαταστατής μου να μην είναι «λαμόγιο», "μπαταξής", και "προδότης", να μην έχει "καβούρια" στην τσέπη, να μην τρώει λεφτά από τις ακαδημίες μαζί με τους κολλητούς του, να οργανώνει εκδηλώσεις στο Μέγαρο Μουσικής και όχι σε καφετέριες, να κάνει περισσότερα πράγματα από αυτά που εγώ έκανα και είχα σχεδιάσει να κάνω για να είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ οργανωμένος και δυνατός.

Η δήλωση μου αυτή είναι προσωπική και δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα μέλη του Δ Σ.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΠΑΕ, τις διοικήσεις των οργανωμένων φιλάθλων, τους συνεργάτες μου, όλους τους επαγγελματίες της Πόλης, που μας βοήθησαν οικονομικά, παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία, τους αθλητές τις αθλήτριες και τους προπονητές των ομάδων για την συνεργασία μας.

Αυτό που δεν χαρίζω σε όσους άνανδρα και ανώνυμα με βρίζουν και με κατηγορούν, είναι η αγάπη μου για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ και η ιδιότητα μου σαν μέλος του συλλόγου.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...