Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Τυχεροί που είμαστε στον Ολυμπιακό...

Τυχερούς χαρακτήρισε τους παίκτες που παίζουν στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θανάσης Πινδώνης σε συνέντευξη που παραχώρησε.Ο 26χρονος μέσος μίλησε στον Spor fm 89.5 και είπε:

Για τα όσα πέρασε ο Ολυμπιακός Βόλου το καλοκαίρι: 
«Περάσαμε όλοι ένα δύσκολο καλοκαίρι αφού δεν γνωρίζαμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμασταν. Μείναμε στην ομάδα ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να βιώσουμε ό,τι βιώνουμε τώρα. Θέλω να πω ότι ο κ. Βαζάκας μας έκανε να αισθανόμαστε καλά ψυχολογικά. Ήρθαν παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα και η ομάδα έδεσε γρήγορα. Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε καλύτεροι. Και με τον κ. Παπαδόπουλο μπαίνουν τα θεμέλια. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί για να πάμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει. Θα χρειαστεί χρόνο για να βρει η ομάδα τα πατήματά της. Υπάρχει όμως καλό κλίμα και μια διοίκηση που μας στηρίζει».

Για το αν μπορεί να κρατηθεί ψηλά η ομάδα: 
«Είμαι φιλόδοξος και πιστεύω ότι η ομάδα θα κρατηθεί ψηλά στη βαθμολογία και θα υλοποιήσει το στόχο της. Τη μία αγωνιστική είσαι ψηλά και την άλλη μπορείς να πέσεις. Το πρωτάθλημα έχει πολλές αγωνιστικές. Με μεθοδικά βήματα θα κρατηθούμε ψηλά. Μετά τον αγώνα με τον Βύζαντα είχα πει ότι η ομάδα θα πάει ψηλά. Έβλεπα ότι δουλεύουμε καλά. Δουλεύουμε συνειδητά και σταθερά, άλλο αν κάποιες φορές δεν μας βγήκαν ορισμένα αποτελέσματα. Βέβαια ό,τι καλύτερα θα ήταν να ήμασταν πρώτοι».
Για το παιχνίδι με τη Δόξα:
 «Το διαβάσαμε καλά το παιχνίδι με τη Δόξα. Όπως φυσικά καλά διαβάζουμε όλες τις ομάδες. Ο προπονητής βρισκόταν στη Δόξα, γνώριζε τους παίκτες της και τον τρόπο παιχνιδιού της. Στο πρώτο θα έπρεπε να προηγηθούμε. Όταν βάζεις γκολ εκτός έδρας έχεις την ψυχολογία για καλύτερη συνέχεια. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλά, όμως δεν είχαμε την τελική προσπάθεια για το γκολ. Το χειριστήκαμε έξυπνα, είπαμε να κρατήσουμε το σκορ και ό,τι βγει. Στα εκτός θέλουμε να δεχόμαστε γκολ και να χτυπάμε στην κόντρα. Ό,τι πάρεις στα εκτός, βαθμό η βαθμούς είναι θετικό. Η μέχρι στιγμής συγκομιδή είναι καλή».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό: 
«Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι κρίσιμο, αν νικήσουμε θα είμαστε πρώτοι. Ήδη έχουμε μιλήσει με τον προπονητή για αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι είναι ποιοτική ομάδα. Αν εμείς είμαστε συμπαγείς, όπως έχουμε δείξει, θα νικήσουμε. Είναι ντέρμπι. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα αν είμαστε συμπαγείς».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου: 
«Ο κόσμος από την αρχή της σεζόν προσπαθεί να είναι στο πλευρό μας, αλλά θέλουμε να έρθουν ακόμα περισσότεροι. Τον χρειαζόμαστε και τον θέλουμε στο πλευρό μας».

Για τη διοίκηση και τις πληρωμές: 
«Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί στον Ολυμπιακό Βόλου. Είμαστε εξοφλημένοι. Μας πληρώνουν στην ώρα τους στην ομάδα. Έχουμε το στήριγμα και όλα όσα χρειαζόμαστε για να αισθανόμαστε ασφάλεια. Όταν υπάρχει μιζέρια και κατήφεια και ο ποδοσφαιριστής δεν σκέφτεται πώς θα κάνει σωστά τη δουλειά του, τότε όλα θα πάνε χάλια, άσχετα αν έχουν ξεκινήσει καλά».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...