Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ανακοινώσεις για τον φίλαθλο της Νίκης

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ,ΠΑΕ και Austrian Boys εξέδωσαν συλληπτήριες ανακοινώσεις για το τραγικό γεγονός του Πανθεσσαλικού Σταδίου.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Τσιαμήτα καθώς και στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Νίκης για τον αιφνίδιο χαμό του στο χθεσινό αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…

Η ανακοίνωση των Austrian Boys:

Σαν φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου και έχοντας ακόμη ζωντανό στη μνήμη μας τον πόνο και τη θλίψη για τα δικά μας αδέλφια που χάσαμε πρόσφατα, συμπαραστεκόμαστε στο χαμό του φιλάθλου της Νίκης Κων/νου Τσιαμήτα ο οποίος άφησε τη τελευταία του πνοή κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο, δηλαδή να βρίσκεται πλάι στην αγαπημένη του ομάδα. 
Εκπροσωπώντας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια της συμπολίτισσας Νίκης.


Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:
Για την απρόσμενη απώλεια του φιλάθλου Κων/νου Τσιαμήτα, το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, επιθυμεί να συλλυπηθεί την οικογένεια του εκλιπόντος καθώς και όλη την οικογένεια των φιλάθλων της συμπολίτισσας Νίκης Βόλου.





                                                              
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...