Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Μηδέν εις το πηλίκον....

Ένας «χλωμός» Ολυμπιακός παραχώρησε ισοπαλία τον Βύζαντα στα Μέγαρα και απώλεσε τους πρώτους δύο βαθμούς στην κούρσα για την επάνοδο στην Σούπερ Λίγκα.
Επίθεση εναντίων Κούγια!

Ο Ολυμπιακός ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού σε όλο το α' ημίχρονο.Παρά ταύτα δεν «έκανε» την μεγάλη φάση για να απειλήσει τους γηπεδούχους.Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ήταν στο 20’ για τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας, όταν ο Ανιέτε έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.



Στο β' μέρος δεν άλλαξαν πολλά.Ο Βύζας ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά οι ομάδες ουσιαστικά είχαν από μία ευκαιρία η καθεμία για να κερδίσει.
Ο Ολυμπιακός στο 67΄' με το σουτ του Γιένγκα μετά από ατομική προσπάθεια να περνάει άουτ και ο Βύζας στο 80 με την κεφαλιά του Γρομητσάρη να περνάει άουτ.Ό παίκτης του Ολυμπιακού είχε ακόμα μια ευκαιρία με το σουτ του να χτυπάει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο σε ένα παιχνίδι που η δύναμη και τα μαρκαρίσματα κυριάρχησαν.Οι δύο άμυνες δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα εκτός δύο -τριών περιπτώσεων.

Οι παίκτες και ο Βαζάκας: Δεν φάνηκε ο Ανιέτε.Η άμυνα της ομάδας μας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα.Οι επιθετικές αιχμές πάντως δεν «βρήκαν» τους διαδρόμους και δεν μπορούμε να πούμε πως κάποιος παίκτης διακρίθηκε ιδιαίτερα.Παρά το επιθετικό σχήμα της ομάδας o Ολυμπιακός δεν «έπαιξε» επιθετικά.
Ο Βαζάκας μάλλον άργησε να ανανεώσει την ομάδα που την «άφησε» με δύο αλλαγές.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Παναγόπουλος, Γρομητσάρης, Κοκόλης, Κρητικός (65' Ντιαλό), Χαρτιάς, Ταμπάκης, Βελέτης, Μπιτσάκος, Σιώκος (57' Ζούμας) Βλάχος Θ., Ρεκλείτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Γόγολος, Παλαιολόγος, Πινδώνης, Καρράς, Ογιαρμπίντε, Κατσιαρός, Μπολάτι, Ανιέτε (83' Κόλεφ), Μπακαγιόκο (66' Γαλάνης), Γιένγκα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καρυοφύλλης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπιτσάκος ,Ρεκλείτης, Χαρτσιάς, Παναγόπουλος ,-Ανιέτε, Καρράς 
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
Δήλωσεις:
Γιώργος Βαζάκας«Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι.Κάναμε ορισμένες ευκαιρίες στο α ημίχρονο.Ο αέρας  δεν μας ευνόησε τελικά.Κάναμε τις φάσεις αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι παραπάνω.Αυτό είναι το πρόβλημα της ελλιπούς προετοιμασίας.Ενώ είχαμε την πίεση να πάρουμε το παιχνίδι ο Βύζας θα μπορούσε να σημειώσει και αυτός γκολ.Το αποτέλεσμα δεν είναι αρνητικό.Οι παίκτες ξέρω πως δώσαν την ψύχη τους.Στόχος το επόμενο παιχνίδι που για εμάς είναι μονόδρομος.

Βοηθός προπονητή κου Τζαναβάρα: «Η αντίπαλη ομάδα έχει ένα όνομα και μία ιστορία και ήταν φυσικό να είμαστε μουδιασμένοι.Ο Βύζας θα έχει ανοδική πορεία.Ο κόσμος μας μας έδωσε δύναμη και θάρρος να πάρουμε αυτή την ισοπαλία.»

ΠινδώνηςΕμείς πάμε για την νίκη σε όλους τους αγώνες. Έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ το οποίο θα δείχνει μέρα με την μέρα την αξία του.Στόχος την Κυριακή μόνο η νίκη



Μικρά και Πικάντικα
  • 100 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στα Μέγαρα για να υποστηρίξουν την ομάδα.
  • 1500 φίλαθλοι του Βύζα παρακολούθησαν την ομάδα τους.Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας το γήπεδο είχε πολύ καιρό να «δει» τόσο κόσμο.
  • Προκλητική η παρουσία του Αλέξη Κούγια στις εξέδρες του γηπέδου.Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού εξαγριωμένοι απαίτησαν την αποχώρησή του με συνθήματα και χειρονομίες.Βλέποντάς τον να μην αντιδρά κινήθηκαν εναντίων του προς την κερκίδα των επισήμων με την επέμβαση της αστυνομίας να αποβαίνει σωτήρια για το «αφεντικό» των Πατρινών.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...