Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Σοφοκλή Ξύπνα...

Η συνεδρίαση των φορέων τελείωσε χωρίς να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο θέμα του Ολυμπιακού και πλέον η EΠΟ παίρνει πίσω την ευθύνη στα χέρια της.

Οι φορείς μπορεί να συμφώνησαν στο οικονομικό αλλά θέτουν το ζήτημα νομικού πλαισίου κάτι που η ΕΠΟ δεν μπορεί ούτε αυτή να προσδώσει.
Η Ένωση Β' Γ Εθνικής συνοπτικά δεν είναι αντίθετη στην κατάταξη των ομάδων στην Β' Εθνική υπό την προϋπόθεση πως η ΕΠΟ θα  εγγυηθεί το νομικό πλάισιο.

Η μοναδική ελπίδα για αποφυγή της Γ' Εθνικής είναι πλέον η ΕΠΟ να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.Πόσο πιθανό είναι αυτό με έναν πρόεδρο περιοδεύοντα στο εξωτερικό και ο οποίος είναι έτοιμος να αποχαιρετίσει σε λίγες μέρες την Ομοσπονδία;
Ο κος Πιλάβιος που υποτίθεται πρέπει να «πάρει» την κατάσταση στα χέρια του επιστρέφει από το εξωτερικό τέλος της εβδομάδας...

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, εξερχόμενος από την συνάντηση, δήλωσε: «Συζητήσαμε μόνο το νομικό θέμα. Αυτό ήταν το αποκλειστικό ζήτημα, το οποίο μας απασχόλησε. Δεν μπορούσε να μπούμε σε κάτι άλλο, αναφορικά με την αναδιάρθωση, εάν δεν ξεκαθαρίσει το νομικό πλαίσιό της. Εκτιμώ ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να μας απαντήσει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας».

Αντιστοίχως, ο πρόεδρος της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής, Σπύρος Καλογιάννης τόνισε: «Πρέπει να είμαστε νομικά κατοχυρωμένοι».





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...