Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Μποτσιβάλης:Η διοίκηση δεν είναι ανύπαρκτη!

Με δηλώσεις του o κύριος Μποτσιβάλης δήλωσε πως δεν έχει μπει καμία ταφόπλακα στην αναδιάρθρωση και έκανε σαφές πως ο Ολυμπιακός δεν έχει παραιτηθεί από καμία δικαστική διαμάχη.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική εκπομπή:

«Η διοίκηση δεν είναι ανύπαρκτη.Όσοι θέλουν μας βρίσκουν.Σήμερα δεν μπορούσαμε να παραστούμε στην συνάντηση.Δεν υπάρχει σήμερα νομικό πλαίσο για να υπάρξει και νομικός.
Δεν παραιτηθήκαμε του δικαιώματός μας να παίξουμε στην Σούπερ Λίγκα.17 Σεπτεμβρίου είναι το δικαστηρίο.Πήγε πιο πίσω λόγω εκλογών.Δεν πήραμε την απόφαση την δικαστική ακόμα.Τα δικαστήρια δεν έχουν τελεσιδικήσει και δεν έχουμε παραιτηθεί από αυτά.Χωρίς την απόφαση δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε είσοδο στην Σούπερ Λίγκα.Πότε θα βγει η απόφαση το Νοέμβριο;Αν πάμε δικαστικά θα περιμένουμε για συμμετοχή του χρόνου.
Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή.Δεν μπήκε καμία ταφόπλακα σήμερα.Η ΕΠΟ πρέπει να βάλει την υπογραφή και όχι η football league.Για εμάς πήγαν την κλήρωση πιο πίσω.H Πολιτεία δεν μπορεί να παρέμβει.Δεν μπορούμε να ζητάμε να καταργήσουμε το αυτοδιοίκητο εμείς που τόσο καιρό φωνάζουμε.Ηρεμία και όλα θα γίνουν.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...