Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Νάκος : Δεν είναι ώρα για κραυγές!


O αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Νάκος ανταποκρίθηκε άμεσα στην δημοσίευση του VolosFans.com και με επιστολή του επισημαίνει πως την ύστατη ώρα των διαπραγματεύσεων δεν πρέπει να γίνονται δηλώσεις.

Η επιστολή του Θανάση Νάκου προς την ιστοσελίδα μας αναφέρει αναλυτικά:


«Το αν και κατά πόσο έχω συμβάλλει και συνεχίζω να συμβάλλω στην προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου, εκεί που της αξίζει, το γνωρίζουν καλά η διοίκηση και οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και οι φίλαθλοι της.


Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μια σκληρή διαπραγμάτευση με στόχο να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας. Και το καλύτερο είναι η επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα. Όπως είναι φυσικό, στο στάδιο αυτό της διαπραγμάτευσης είναι τουλάχιστον άτοπο να γίνονται δηλώσεις απλώς και μόνο για εντυπωσιασμό. Κάτι τέτοιο μπορεί εύκολα να θέσει σε κίνδυνο την επιτυχία της προσπάθειας μας.


Έχω ξαναπεί, άλλωστε, ότι δεν είναι ώρα για κραυγές. Είναι ώρα για συστηματική δουλειά, με απόλυτο ρεαλισμό. Αυτό κάνουμε, με όλα τα “όπλα” μας, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία έχει τον πρώτο λόγο σε αυτή την προσπάθεια που κάθε άλλο παρά εύκολη είναι.


Είμαι αισιόδοξος ότι με ρεαλισμό και με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων μας, ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει σύντομα δυνατός εκεί που του αξίζει!
»

Κάντε like στην ιστοσελίδα της μεγαλύτερης διαδικτυακής παρέας του are u interested.Πατήστε εδώ  και γίνετε μέλη της μεγάλης ομάδας εντελώς δωρεάν.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο VolosFans πατώντας ΕΔΩ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...