Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Θανάση , ψάξου...!

Ο Θανάσης Νάκος σαν βουλευτής της αντιπολίτευσης ήταν από τους λίγους που δραστηριοποιήθηκαν για την δικαίωση του Ολυμπιακού.
Από την στιγμή που έγινε όμως κυβερνητικός βουλευτής και μάλιστα αντιπρόεδρος της Βουλής δεν έχει γίνει καμία κίνηση εκ μέρους του.

Ο πολιτικός  «θάνατος» στελεχών που ανήκαν στην παράταξη που αφάνισε τον Ολυμπιακό αλλά και αυτών που η αδράνειά τους ήταν χαρακτηριστική και συνάμα προκλητική,φαίνεται πως,,,δεν έβαλε μυαλό στους πολιτικούς του Βόλου.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν από την απόφαση Πολιτείας και ΕΠΟ για την κατάταξή του σε εθνικό πρωτάθλημα και αν είναι να γίνει κάποια πολιτική παρέμβαση έτσι ώστε η ομάδα μας να επανέλθει από εκεί που τα πολιτικά λαμόγια του ΠΑΣΟΚ την γκρέμισαν ,πρέπει να γίνει άμεσα.


Κάντε like στην ιστοσελίδα της μεγαλύτερης διαδικτυακής παρέας του are u interested.Πατήστε εδώ  και γίνετε μέλη της μεγάλης ομάδας εντελώς δωρεάν.


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο VolosFans πατώντας ΕΔΩ.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...