Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μεταγραφή μέσω...facebook!

Η ομάδα του Ολυμπιακού μπορεί ακόμα να μην υφίσταται και η ΕΠΟ να μην ξέρει σε ποια κατηγορία θα τον τοποθετήσει ,ο μεταγραφικός πυρετός πάντως στον Βόλο άρχισε για τα καλά.


Ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανακοίνωσε πως έχουν ήδη αρχίσει επαφές για στελέχωση της ομάδας σε όλους τους τομείς.
Η ανάληψη της τεχνικής διεύθυνσης από τον Τάκη Γιαννόπουλο είναι θέμα χρόνου και από εκεί και πέρα με την κατάταξη της ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία θα αρχίσει η στελέχωσή της.


Πάντως ο Ηλίας Σολάκης μέσω...facebook αναστάτωσε τους φίλους του Ολυμπιακού.


Έτσι το Σάββατο άλλαξε την κεντρική φωτογραφία στο προφίλ του με μία παλιά που τον απεικονίζει στα «ερυθρόλευκα» με το νούμερο 77. Οι φίλοι του Ολυμπιακού αμέσως σχολίασαν έτοιμοι να υποδεχτούν τον επιθετικό άσσο ,ενώ κ Στάθης Ρόκας έκανε το εξής σχόλιο « ανάβοντας» φωτιές :«Σε βλέπω φέτος να ξαναφοράς την φανέλα και το περιβραχιόνιο


Πέρα πάντως από τον ενθουσιασμό που υπάρχει , ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν πρέπει να αποπροσανατολίζεται.Η διοίκηση θα δώσει «ομηρικές» μάχες την ερχόμενη εβδομάδα με ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα και είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε για μεταγραφές από την στιγμή που η πιθανότητες για το που θα καταταγεί τελικά η ομάδα είναι μοιρασμένες.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...