Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Όλοι έχουν δεσμευθεί

Την δέσμευση όλων στην Οικουμενική κυβέρνηση για την αποκατάσταση της ομάδας ,υπενθυμίζουν με ανακοίνωσή τους οι σύνδεσμοι φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου.
Διαβάστε την ανακοίνωση:
Καλούμε την ΠΑΕ της ομάδας μας μαζί με την ΠΑΕ της Καβάλας, να συγκροτήσουνε ένα πολιτικό μέτωπο με τους 4 βουλευτές της Καβάλας και τους 5 βουλευτές της Μαγνησίας και άμεσα να συναντήσουνε τον Υφυπουργό κ. Ιωαννίδη και τον κ. Πιλάβιο, χωρίς καθυστέρηση, χωρίς αύριο.

Όλοι τους στην Οικουμενική Κυβέρνηση έχουνε δεσμευθεί.

Ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς δεσμεύθηκε στους υποψήφιους βουλευτές του Νομού στην επίσκεψή του στο Βόλο, ο βουλευτής κ. Νάκος, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος με τον Κ. Καρτάλη, και ο κ. Κουβέλης με τον βουλευτή Μαγνησίας κ. Μουτσινά.

Με έναν καλό και γρήγορο συντονισμό, η δικαίωση και η αποκατάσταση δικαίου είναι θέμα ημερών. Η ομάδα μας με δόλο, στόχο και πολιτική παρέμβαση αφανίστηκε.

Το έχουνε παραδεχθεί οι πάντες.Η θέση μας είναι στη Super League άμεσα.

Καλούμε επίσης την ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Ν.Δ. να πάρουνε θέση και εκτιμούμε τις τοποθετήσεις τους όλους αυτούς τους μήνες για το δίκαιο του Ολυμπιακού μας. Όπως επίσης και τη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ με το οποίο έγινε συμφιλίωση και αποκατάσταση σχέσεων.

Όλη η πόλη, όλη η Μαγνησία, όλοι οι βουλευτές, φορείς, Δήμος για την αποκατάσταση της κορυφαίας επαρχιακής ομάδας.
Εμείς οι οπαδοί πιέζουμε και περιμένουμε.

Τέλος καλούμε τους χιλιάδες οπαδούς μας να δώσουνε το παρόν στο Ξενία, την Δευτέρα και ώρα 6:45μ.μ. για τη συνέντευξη του Αχ. Μπέου.
Να είμαστε εκεί να του σφίξουμε το χέρι, να του ευχηθούμε γρήγορη αποκατάσταση και αθώωση.
Δεν ξεχνάμε το ό, τι έκανε για την ομάδα μας και την πόλη μας.
Μας έδωσε ελπίδα και οράματα. Υλοποίησε τα οράματά μας. Μας έκανε περήφανους και ευτυχισμένους, οδηγώντας την ομάδα στη EuropaLeague.

Δηλώνουμε ότι θα του συμπαρασταθούμε στον προσωπικό δικαστικό αγώνα του, ενάντια στους λασπολόγους, συκοφάντες και σάπιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Οι Διοικήσεις των οργανωμένων:

1. ΣΦΟΒ
2. Austrian Boys Club
3. Vatos Locos
4. Athens Fans
5. Red Eagles
6. Αργοναύτες
7. Κόκκινη Ν. Ιωνία
8. Red Club Κασσαβέτη
9. Lady’s Club
10. Red Madness
11. Οικονομικός Όμιλος


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...