Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ο Ιωαννίδης νέος υφυπουργός ! (ενημερωμένο)

Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι τελικά ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, κάτι που ανακοίνωσε λίγο μετά τις 16:00 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο πρώην προπονητής μπάσκετ αναλαμβάνει το εν λόγω πόστο. Ο κ.Ιωαννίδης είχε διοριστεί υφυπουργός Αθλητισμού μετά από τις εκλογές το 2007, θέση που διατήρησε μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2009.

Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι πρόκειται για… επιστροφή του υφυπουργού Αθλητισμού καθώς μετά από τις εκλογές του 2009 τις οποίες είχε νικήσει το ΠΑΣΟΚ είχε καταργηθεί το πόστο με τις περισσότερες αρμοδιότητες να… μεταφέρονται στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού.



Μέχρι να φτάσουμε στο όνομα του Ιωαννίδη πάντως πολλές ήταν οι λανθασμένες δημοσιογραφικές εκτιμήσεις ,αφού μέχρι και προ λίγων ωρών πληροφορίες έφερναν το υπουργείο σε...ΠΑΣΟΚικά χέρια.


Τελικά ο Ιωαννίδης « χρίστηκε» νέος υφυπουργός.Ας θυμηθούμε πάντως την συμπεριφορά του κυρίου Ιωαννίδη τις κρίσιμες στιγμές του προηγούμενου καλοκαιριού.


Ο κος Ιωαννίδης χωρίς πολλά πολλά είχε καταρχήν συμφωνήσει με τους χειρισμούς Γερουλάνου στο θέμα των υποτιθέμενων «στημένων» αγώνων...(θυμηθείτε την δημοσίευση).
Η ΝΟΔΕ Μαγνησίας βέβαια μετά την δημοσίευση του VolosFans εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο Ιωαννίδης ήταν στο...πλευρό του Ολυμπιακού...(θυμηθείτε την δημοσίευση) και πως μάλιστα ήταν στα πάντα σύμφωνος με την εκδοθείσα ανακοίνωση της ΝΟΔΕ (θυμηθείτε την ανακοίνωση).


Τελικά ποιος είχε δίκαιο και ποιος άδικο;10 μήνες αργότερα θα μάθουμε.Θα εκθέσει ο κύριος Ιωαννίδης την Νέα Δημοκρατία Μαγνησίας ή με μια γενναία πολιτική απόφαση θα αποκαταστήσει πλήρως τον Ολυμπιακό Βόλου και θα τον επαναφέρει στην Σούπερ Λίγκα;
Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε και τότε κανένας δεν θα μπορεί να κρυφτεί!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...