Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Στον δρόμο του Άνθιμου Γαζή...

 Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους πολιτικούς της Μαγνησίας να παραχωρήσουν την θέση τους στους πραγματικούς «επισήμους» κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου,εξέδωσε ο σύνδεσμος των Austrian Boys.
Διαβάστε αναλυτικά:

Ο σύνδεσμός μας, ενόψει του διπλού εορτασμού της 25ης Μαρτίου, καλεί όλους τους φίλους της ομάδας καθώς και τους ελεύθερα σκεπτόμενους και αγωνιζόμενους πολίτες, όπως τιμήσουν με την παρουσία τους τα νιάτα της πόλης μας που θα παρελάσουν απονέμοντας ελάχιστο φόρο τιμής στους, λαμπρούς και αθάνατους στη μνήμη όλων, ήρωες του 1821.

Η εκδήλωση είναι επίσης αφιερωμένη σε όλους εμάς τους σημερινούς σύγχρονους «ήρωες» και νεομάρτυρες της αλλοπρόσαλλης, απάνθρωπης και αιμοσταγής πολιτικής του δήθεν σοσιαλιστικού κινήματος του ΠΑΣΟΚ, πλέον με ολίγον γαλάζια «Σαμάρια» γαρνιτούρα , που συνεχίζει να δημιουργεί στρατιές ανέργων, άστεγων και άσιτων, όπως επιτάσσουν οι προσταγές των αφεντικών της παγκοσμιοποίησης. Δεν ξεχνούμε επίσης, πως μία φατρία υποκινούμενων, ελεγχόμενων, αργόσχολων και άγνωστων μέχρι πρότινος πολιτικάντηδων που εξακολουθούν και τρώνε με χρυσές μασέλες από τα χρήματα των φορολογουμένων, επιχείρησαν να διαλύσουν το καμάρι της πόλης μας, τον Ολυμπιακό Βόλου, εξαφανίζοντάς (προσωρινά) το σύλλογο από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα και οι φύλακες γνώση.

Βάσει των παραπάνω θεωρούμε πως, αποτελεί προσβολή προς τα πρόσωπα των αγωνιστών του έθνους και τον χαρακτήρα του διπλού εορτασμού, η παρουσία στις θέσεις των επισήμων, εκπρόσωπων του πολιτικού χώρου, φορέων και θεσμών που δεν προστάτεψαν την ομάδα μας έγκαιρα και αποτελεσματικά, ενώ συμμετέχουν ασυνείδητα ή συνειδητά σε αποφάσεις που αργά αλλά σταθερά οδηγούν τον περήφανο Ελληνικό λαό στο χείλος του γκρεμού που φαντάζει ολοένα και πιο κοντά. Δεν θα μπούμε εκ νέου στη διαδικασία ονομαστικής αναφοράς των σύγχρονων Εφιαλτών, Ναι-νέκων και Δοσίλογων. Γνωρίζουν και τους γνωρίζουμε. Η γύμνια τους πλέον είναι ευδιάκριτη! Σύντομα οι προστάτες τους θα αποχωρήσουν.

Προτείνουμε προς την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βόλου που έχει αναλάβει το συντονισμό της παρελάσεως, όπως στις θέσεις των επισήμων δεν παρευρίσκονται οι καθιερωμένοι εκπρόσωποι φορέων και θεσμών που προκαλούν τον δοκιμασμένο πολίτη. Αλλά όσοι έχουν τιμήσει έμπρακτα με θυσίες, αγώνες και ανιδιοτέλεια τον ιερό τόπο της πατρίδας μας (Ερυθρός Σταυρός, Αγωνιστές του 40’, Πολύτεκνοι, Ένοπλες Δυνάμεις κλπ). Όσοι αισθάνονται πραγματικοί Έλληνες και όχι γιαλαντζί! Ελεύθεροι και όχι υπόδουλοι. Αξιοπρεπείς Νηστικοί και όχι χορτασμένοι. Τίμιοι Άστεγοι και όχι ιδιοκτήτες βιλών και κατοικιών πολυτελείας. Περήφανοι πτωχοί και όχι Εισοδηματίες με τραπεζικούς λογαριασμούς στην αλλοδαπή. Όσοι τέλος πάντων, οραματίζονται «την Ελλάδα ελεύθερη και ας τρώγωμεν πέτρες» όπως ανέφερε, ίσως η μεγαλύτερη φυσιογνωμία του 1821, ο Γέροντας του Μοριά.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε στους δοκιμασμένους Βολιώτες, πως η τελική μάχη τόσο για την ομάδα μας όσο και για την επιβίωσή μας δεν έχει ακόμη δοθεί. Όμως και σε αυτήν θα δώσουμε το παρόν και φυσικά θα επικρατήσει ο νόμος και η δύναμη του δικαίου. Η ελπίδα και η φλόγα δεν πρόκειται να πεθάνει!

Υ.Γ Ο Βόλος έχει ανάγκη από αγωνιστές πρώτης γραμμής όπως ο Άνθιμος Γαζής, που κήρυξε την επανάσταση την 1η Μαϊου 1821 στη Θεσσαλία και τη Μαγνησία και έλαβε μέρος σε όλες τις μετέπειτα μάχες στην περιοχή

..Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ…!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...