Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μπατζιάκας:Κάντε κάτι για τον Ολυμπιακό...

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, ζητά ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Τ. Μπατζιάκας, ώστε να συζητηθεί το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου και να δοθεί επιτέλους μια δίκαιη λύση. Η επιστολή αναφέρει τα εξής:«Προς
Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
κ. Πιλάβιο Σοφοκλή
Πάρκο Γουδή
Α θ ή ν α
Κοιν. : Μέλη Δ.Σ./ΕΠΟ

Αξιότιμε κε Πρόεδρε,
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των συζητήσεων και την οριστικοποίηση του ισχύοντος πλαισίου που αφορά την ΕΕΑ, είναι πλέον προφανές ότι η Ομοσπονδία καθίσταται η μόνη αρμόδια για την αποκατάσταση της νομιμότητας στο θέμα του Ολυμπιακού Βόλου, μιας ομάδας που κόσμησε με την παρουσία της το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE, απόλυτα νοικοκυρεμένη οικονομικά, με πολυπληθείς φιλάθλους με άψογη συμπεριφορά, που εκπροσωπούσε επάξια το Ελληνικό Ποδόσφαιρο σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Οι φορείς της πόλης και οι χιλιάδες φίλαθλοι δίκαια προσδοκούν να υλοποιηθεί πλέον η απόφαση της Επ. Εφέσεων της ΕΠΟ, του μόνο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ δικαιοδοτικού οργάνου, που έκρινε την τύχη της ομάδας.

Είναι γνωστό ότι η ΕΕΑ την 15/9/2011 δεν επανεξέτασε τον πλήρη φάκελο με την νέα μετοχική έκθεση της ΠΑΕ, ως ώφειλε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αφού δεν ανακοίνωσε το σκεπτικό της μέχρι σήμερα, 6 ολόκληρους μήνες μετά!

Η 75χρονη ένδοξη ποδοσφαιρική ιστορία της ομάδας, σε συνδυασμό με την αμετάκλητη κρίση της ΕΠ. Εφ. ΕΠΟ, περί αντικειμενικής μόνο ευθύνης και όχι περί υπαιτιότητος, όπως απαιτεί ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ, καθιστούν πλέον επιτακτική την ανάγκη της επίλυσης του πρωτοφανούς για τα ποδοσφαιρικά χρονικά προβλήματος.
Ευπρόσωπα ζητούμε την συζήτηση του θέματος στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας έγκαιρα, ώστε να δοθεί μια δίκαιη λύση, αφού πλέον είναι το μόνο καθ’ ύλην αρμόδιο όργανο για την αποκατάσταση της ποδοσφαιρικής νομιμότητας.

Με την οφειλόμενη τιμή
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...