Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Πιέζει ο Ολυμπιακός

Οι πιέσεις που ασκούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σε όλες τις αρμόδιες πλευρές συνεχίζονται ,ιδιαίτερα από την στιγμή που η ΕΠΟ «τα βρήκε» με την ΕΕΑ.
Η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Παναγιώτη Μποτσιβάλη δεν πραγματοποιήθηκε τελικά,αλλά οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική συνομιλία.
Οι...υποσχέσεις που έχουν λάβει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για επανεξέταση της υπόθεσης των ερυθρολεύκων υφίστανται,αλλά με όσα έχουν δει να γίνονται εις βάρος της ομάδας μας,όλοι παραμένουν επιφυλακτικοί.
Σε 11 μέρες πάντως θα φανεί αν τελικά οι πιέσεις θα αποδώσουν ,αφού θα εκδικαστεί η υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου στο Διαιτητικό Εφετείο της ΕΠΟ.Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού,αν και καθημερινή ,ετοιμάζουν νέα εκστρατεία στην Αθήνα.
Να σημειωθεί πάντως πως ο «μπαμπούλας» της ΟΥΕΦΑ για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να παραμονεύει αφού παρά την συμφωνία Πιλάβιου-Μπιτσαξή ο επιθεωρητής συνεχίζει κανονικά τον έλεγχό του και θα παραδώσει τις επόμενες μέρες το πόρισμά του στην Γενεύη.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...