Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

EEA...τέλος

Η Σούπερ Λίγκα τροποποίησε το άρθρο στο καταστατικό της,σύμφωνα με το οποίο δέχεται τον έλεγχο της Πολιτείας από την ΕΕΑ.
Έτσι η κόντρα της με τον Γερουλάνο φτάνει στα άκρα,την ίδια στιγμή που παράνομα η Επιτροπή του Γερτουλάνου έχει αφανίσει με απόφασή της την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Βέβαια τίθεται το ζήτημα,κατά πόσο είναι λογικό να ισχύσει η τροποποίηση.... αναδρομικά και να μπορέσει ο Ολυμπιακός Βόλου να επανέλθει στην μεγάλη κατηγορία.Πάντως η ΕΠΟ μπορεί κάλλιστα μέσω του διαιτητικού δικαστηρίου τον Μάρτιο ,να «διορθώσει» το ατόπημα στο οποίο υπέπεσε στην υπόθεση του Βόλου.

Αναλυτικά η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης:

"Σε συμμόρφωση με την από 21/2/2012 έγγραφη εντολή της ΕΠΟ, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα όπως τροποποιήσει το άρθρο 5 παράγραφος 5 του καταστατικού ως εξής:

"Οι προϋποθέσεις κτήσης και διατήρησης της ιδιότητας μέλους του συνεταιρισμού είναι αυτές που καθορίζονται στο παρόν καταστατικό καθώς και στο καταστατικό και τους κανονισμούς της ΕΠΟ".

Ο συνεταιρισμός ευελπιστεί όπως η Πολιτεία, η FIFA, η ΕΠΟ και οι λοιποί αρμόδιοι φορείς καταλήξουν σε κοινά αποδεκτή λύση, αναφορικά με το ζήτημα των αρμοδιοτήτων της ΕΕΑ".

\
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...