Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Εδώ και τώρα, δικαίωση.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΦΟΒ,η Κόκκινη Ν. Ιωνία και το Lady's Club


Σύλλογος της περιφέρειας που κατεβάζει 5.000 κόσμο σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και διεκδίκησης και μάλιστα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες αποδεικνύει ότι είναι ένας κορυφαίος Σύλλογος με δυναμική υποδομή, υπόσταση και ειδικό βάρος και ο κόσμος του Συλλόγου αυτού του Ολυμπιακού Β. είναι περήφανος και απαιτητικός.

Την Παρασκευή στείλαμε το πιο ισχυρό μήνυμα.

Αυτό που λέγαμε από το καλοκαίρι, τώρα το επαναλαμβάνουνε η ΕΠΟ και η Super League.

Αυτοί που μας πρόδωσαν, αφού σιώπησαν και συντάχθηκαν με την Πολιτεία για να καρπωθούνε κάποιες ψευτοϋποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν. Και τώρα κάτω από τον κίνδυνο των ποινών της FIFA, θυμήθηκαν την παραβίαση του αυτοδιοίκητου.

Περιμένουμε τώρα τη δικαιοσύνη και να ξεχάσουνε πλέον τα Διοικητικά Εφετεία τον Απρίλη, που θα βγάλουνε αποφάσεις το Σεπτέμβρη, να ξεχάσουνε την ΕΕΑ για επανεξετάσεις η οποία κάτι πάλι θα σοφιστεί για να μας τιμωρήσει.

Η λύση και η δικαίωση περνάει από τη FIFAκαι τις εξοντωτικές της ποινές. Όποιοι φοβούνται και έχουνε δισταγμό μήπως τιμωρηθεί η Εθνική ομάδα και ο Πειραιάς να μας το πούνε.

Τώρα η ΕΠΟ να αναλάβει τις ευθύνες τους και να αποκαταστήσει το έγκλημα τώρα μέσα στο Φλεβάρη. Ο Ολυμπιακός μας και ο κόσμος του πρέπει να ηρεμήσει τώρα με μία γρήγορη απόφαση, να συγκροτηθεί, να προγραμματίσει για τη Super League και δεν θα περιμένουμε το Μάιο, τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο.

Προειδοποιούμε, όποιος όποιοι σκέφτονται το πώς θα σώσουνε τα δικά τους τομάρια (Πειραιάς, ΠΑΟΚ, ΕΠΟ, Super League) και να ηρεμήσουνε τη FIFA ότι δε συμβαίνει τίποτα και όλα είναι εντάξει και εμάς να μας δώσουνε ψευτοϋποσχέσεις και να αποσύρουμε τις καταγγελίες προς τη FIFA, τους λέμε ότι η αντίδραση του κόσμου του Ολυμπιακού θα είναι τέτοια που ούτε στα όνειρά τους δε θα το πιστεύουνε.

Ο κόσμος το έστειλε το μήνυμα.

Εδώ και τώρα, δικαίωση.

Εδώ και τώρα η ΕΠΟ να αποφασίσει και να το ανακοινώσει.

Η ΠΑΕ καλείται να δώσει τον αγώνα και να υλοποιήσει τις ελπίδες μιας ολόκληρης πόλης τώρα.

Οι Διοικήσεις

1. ΣΦΟΒ


2. Lady’s club

3. Κόκκινη Ν. Ιωνία


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο VolosFans πατώντας ΕΔΩ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...