Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΣΦΟΒ για Μπριλή

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Μετά τις εμπρηστικές και απαράδεκτες δηλώσεις του Προέδρου της ΕΕΑ Αθ. Μπρίλη όπου αποδεικνύεται το μένος και ο στόχος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αφανισμού,.........τις εκ των υστέρων, δηλώσεις του Πιλάβιου για την προστασία του Αυτοδιοίκητου και τις συνεχείς απορρίψεις των αιτήσεων αποφυλάκισης του Αχ. Μπέου, φίλοι και οπαδοί του Ολυμπιακού ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και δυναμικά, με πορείες και συγκεντρώσεις και επαφές με τα πολιτικά πρόσωπα της πόλης μας.


Οι βουλευτές και οι πολιτικοί άρχοντες της πόλης να αναλάβουνε τις ευθύνες τους.

Να τοποθετηθούνε πολιτικά για τις δηλώσεις των Πιλάβιου και Μπρίλη.

Οι εκλογές έρχονται. Οι βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος του ΠΑΣΟΚ να πάρουνε πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση της αδικίας και της δίωξης.

Αυτό το εξάμηνο του 2012 θα είναι μήνες σύγκρουσης και πόλεμου. Αυτοί που πολιτικά άνοιξαν και δημιούργησαν το θέμα της δίωξης του Ολυμπιακού, πολιτικά να το κλείσουνε.

Δεν δεχόμαστε να γίνουμε εμείς τα θύματα για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Ο Ολυμπιακός μας να παίξει στη Super League, να μας επιστραφούνε όλοι οι παίκτες, να μας αποζημιώσουνε για όλα τα διαφυγόντα κέρδη της φετινής χρονιάς, και οι υβριστές και όλοι όσοι παρανόμησαν να διωχθούνε ποινικά και αστικά.

Είμαστε απόλυτοι και κάθετοι.

Το έχουμε ξαναπεί δεν δεχόμαστε ολιγωρία, δισταγμό και φόβο για το θέμα της FIFA. Να αφανιστούνε η Εθνική και οι ομάδες που βγαίνουν Ευρώπη αν δεν αποκατασταθεί η αδικία της ομάδας μας.

Οι υπεύθυνοι θα είναι άλλοι και όχι εμείς για τον αφανισμό της.

Το βαρύ χαρτί αυτή τη στιγμή για μας είναι η FIFA και θα το τρέξουμε μέχρι τέλους.

Τέλος όλα τα μέλη μας και όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού να ανταποκριθούνε στο κάλεσμα που θα γίνει για τη μεγάλη Συνέλευση οπαδών οπού θα παρθούνε αποφάσεις για την κλιμάκωση αγώνων και κινητοποιήσεων.



-Η-

Διοίκηση του ΣΦΟΒ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...