Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Μάζεψέ τα και φύγε...

Δριμύτατη επίθεση εναντίων του βουλευτή Μαγνησίας κου Καρτάλη, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου.
Διαβάστε την αναλυτικά:


Ανακοίνωση για τις προτάσεις κ. Καρτάλη προς κ. Γερουλάνο
 Πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ για την συνάντηση του βουλευτού κ. Καρτάλη με τον υπουργό κ. Γερουλάνο, όπου κατατέθηκε πρόταση αντισταθμιστικών μέτρων για τους απολεσθέντες Μεσογειακούς Αγώνες σε συνάρτηση με το υπό συζήτηση αθλητικό νομοσχέδιο.
Προφανώς, ο κ. βουλευτής Μαγνησίας να είχε μελετήσει το συζητούμενο νομοσχέδιο αλλά δεν έθεσε ενώπιον του υπουργού πολύ σοβαρά θέματα, που απασχολούν τον Βόλο και την Μαγνησία, ιδιαίτερα το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου.
Το σοβαρό θέμα του αποκλεισμού του Ολυμπιακού Βόλου από το πρωτάθλημα ήταν σοβαρό πλήγμα για τον τοπικό αθλητισμό και την τοπική οικονομία.
Το Πανθεσσαλικό στάδιο ζούσε από τον Ολυμπιακό και είχε εξωραϊστεί με τις απαιτούμενες παρεμβάσεις του. Σήμερα οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στο μαρασμό και την διάλυση, θέμα που ο κ. Καρτάλης ούτε καν έθιξε! Αν είναι δυνατόν!
Ο Ολυμπιακός πρώτος σε εισιτήρια από όλες τις επαρχιακές ομάδες ήταν μία ΠΑΕ πρότυπο σε όλη την Ελλάδα. Με πληρωμένες τις φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις του, δίχως χρέη όπως άλλες ΠΑΕ και με μία ομάδα αγωνιστικά πολύ καλή, εφέτος θα βάδιζε ακάθεκτος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η ζημιά μεγάλη για το Βόλο και έχει γίνει με παράδοξο έως παράνομο τρόπο, πρωτοστατούντος του κ. Γερουλάνου και των συν αυτώ κυρίων.                               Τις ημέρες αυτές συμβαίνει να είναι σε εξέλιξη η δικαστική μάχη του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ και στη συνέχεια στην Ευρώπη, που ευρίσκεται σε άμεση σχέση με το συζητούμενο νομοσχέδιο σχετικά με το αυτοδιοίκητο του ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Οι μέχρι πρότινος εχθροί και διώκτες του Βόλου αναγκάζονται να ταυτιστούν τώρα με τις θέσεις του Ολυμπιακού Βόλου. Ο υπουργός καθημερινά χάνει έδαφος, διότι οι αριβισμοί του θα κοστίσουν ακριβά στην Ελλάδα, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και σε άλλα αθλήματα, εφόσον επιμένει να ποδηγετεί η κυβέρνηση το ποδόσφαιρο.
Σε αυτή την πλέον κρίσιμη στιγμή και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο ο βουλευτής κ. Καρτάλης δεν έθιξε αυτά τα σοβαρά προβλήματα.
Οι δώδεκα δράσεις, που προτείνει ο κ. Καρτάλης, αποτελούν ένα αναμάσημα χιλιοειπωμένων θεμάτων εδώ και χρόνια, από διάφορους πολιτικούς και φορείς, διανθισμένων όμως και με νέες νεφελώδεις προτάσεις, όπως αυτή  η «θαυμάσια» πρόταση του γαστρονομικού τουρισμού!
Διερωτάται κανείς, αν αυτός ο άνθρωπος εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Βόλου και της Μαγνησίας στη Βουλή. Μπορεί να μην είναι βολιώτης αλλά όφειλε από την στιγμή, που εξελέγη βουλευτής Μαγνησίας να πράττει το καθήκον του. Εκτός και αν κοροϊδεύει την κοινωνία του Βόλου. Επειδή φαίνεται, ότι αυτό κάνει εδώ και μήνες, τον καλούμε, αυτή την ύστατη στιγμή, προ των εκλογών, να φερθεί  σαν υπεύθυνος πολιτικός άνδρας και να μεταπείσει τους συντρόφους του στη Κυβέρνηση ώστε να βγεί απόφαση και ο Ολυμπιακός Βόλου να επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει, στην Σούπερ Λιγκ. Διαφορετικά, ας ετοιμάσει τις αποσκευές της επιστροφής του για εκεί, από όπου μας ήλθε.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...