Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Στον δρόμο που χάραξε ο Καρεκλίδης....

Σε πανβολιώτικο συλλαλητήριο καλούν οι Austrian Boys του Βολιώτες την Τετάρτη το απόγευμα.Επίσης με ανακοίνωσή τους κατηγορούν την Εφημερίδα Θεσσαλία για σκόπιμη απόκρυψη του τελευταίου δελτίου τύπου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή τους:
Τετάρτη 25/01/2012 και ώρα 07:00 μμ στα γραφεία των Austrian Boys θα πραγματοποιηθεί γενική παμβολιώτικη γενική συνέλευση των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου. Θα συζητηθούν θέματα και θα ενημερωθεί ο κόσμος για τα τεκταινόμενα της ομάδος μας .Μετά το τέλος της συνέλευσης θα ξεκινήσει πορεία διαμαρτυρίας προς το κέντρο του Βόλου .

ΥΓ. Περιμένουμε να τοποθετηθεί δημόσια το Δ.Σ της εφημερίδας «ΘΕΣΣΑΛΙΑ » γιατί αρνήθηκε να δημοσιεύσει την επιστολή του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου η οποία καταφερόταν κατά του κ. Καρτάλη. Γιατί κύριοι της Θεσσαλίας δεν την δημοσιεύσατε; σας μαλώνει ο κ. Καρτάλης και ο φίλος του ο κ.Γερουλάνος; Αν είναι έτσι ,τότε είστε αντιμέτωποι μας , και χαράξατε το δρόμο που χάραξε η εφημερίδα Μαγνήσια , τον δρόμο αυτό που καταλήγει να πωλούνται οι φυλλάδες δωρεάν , δίπλα στους κάδους απορριμμάτων του ΔΗΜΟΥ Βόλου.

Εμείς από τα γεννοφάσκια μας επιλέξαμε να αγαπάμε την ομάδα με τα κόκκινα ώστε να φτάσει η μέρα που έφτασε , και να εκπροσωπούμε την πόλη μας στη Ευρώπη ενώ κάποιοι άλλοι να εκπροσωπούν τους εαυτούς τους στα σύνορα και στα λαγκάδια. Έτσι και εσείς κάνατε την επιλογή σας.

Τα λέμε στο ΕΑΚ κλειστό γυμναστήριο…


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...