Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Γράφετε εσείς:Να βοηθήσουμε μέσω του VolosFans

Αγαπητέ συντοπίτη. Σκεφτόμουν ότι στη θέση του παιδιού που ζητά χρήματα για την εγγύηση θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας. Ένας τρόπος για να μαζευτεί το πόσο η τουλάχιστον να τσόνταρουμε με κάποιον τρόπο, θα ήταν να κάνει ο καθένας από μας από 2 η 3 κλικ στις διαφημίσεις σου που έχεις στο μπλόγκ.
Με αυτόν τον τρόπο και με την επίσκεψημοτιτα την οποία έχεις, το google adsense θα έδινε κάποια χρήματα, τα οποία είμαι σίγουρος ότι θα διαθέτες για αυτό τον σκοπό.
Αν θέλεις μπορείς να αναρτήσεις το mail μου ως πρόταση αναγνώστη. Είμαι σίγουρος θα αρέσει πολύ! Εγώ κάνω κλικ σχεδόν κάθε μέρα στις διαφημίσεις σου. Ας πιάσουν τόπο τώρα και κάπου αλλού! Σ ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να το αναρτήσεις.

Αναγνώστης

Απάντηση VolosFans:Δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα να διαθέσουμε τα χρήματα ολόκληρης εβδομάδας στον φίλαθλο της ομάδας.
Πρέπει όμως να αποσαφηνίσουμε πως στο σύστημα διαφημίσεων υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες.Κάθε κλικ από μια ip δίνει το ποσό των 7 λεπτών.Αν γίνουν πάνω από 2-3 κλικ σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την ίδια ip τότε η εταιρεία το θεωρεί ως απόπειρα απάτης και ακυρώνει την πληρωμή.
Όπως καταλαβαίνεται για να μαζευτεί ένα ποσό άξιο κατάθεσης πρέπει να κλικάρουν ΟΛΟΙ οι αναγνώστες με σύνεση και εξυπνάδα.
Αν το ποσό είναι άξιο κατάθεσης (τα ημερήσια κέρδη της ιστοσελίδας μας σπανιότατα ξεπερνούν τα 0,70-0,80 λεπτά/ημέρα) τότε ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ να το καταθέσουμε την Πέμπτη στον λογαριασμό βοηθείας του φιλάθλου.














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...