Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

«Τον έδωσε» και ο Γιδόπουλος

Σύμμαχος του Γερουλάνου ήθελε να το...«παίξει» ο Γιδόπουλος με την ανακοίνωσή του,αλλά μάλλον ζημιά έκανε αφού «έδωσε» στυγνά τον υπουργό δηλώνοντας πως καλά έκανε και επενέβη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στην ανακοίνωση του ο πρώην (;) παράγοντας της Νίκης  αναφέρει μεταξύ άλλων:


«Μου προξενούν κατάπληξη οι αναφορές στο πρόσωπο του Υπουργού, κυρίου Γερουλάνου. Όταν δεν λάμβανε θέση στα τεκταινόμενα του ποδοσφαίρου τον χαρακτήριζαν άοσμο και δίχως ποδοσφαιρικές γνώσεις.

Μόλις έλαβε τα πραγματικά και ουσιαστικά μέτρα, τα οποία ταρακούνησαν τα λαμόγια που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο εδώ και μία πενταετία, ανθρώπους που η μόνη τους ασχολία είναι να μιλούν στα κινητά και να στήνουν αγώνες από την Α' έως την Δ' Εθνική αμέσως άρχισαν αντιδράσεις για πολιτικές παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο.

Τελικά τι θέλετε; Η Πολιτεία να μείνει αμέτοχη στις ορέξεις δέκα με είκοσι ατόμων που από άνεργοι μέχρι πρότινος βρίσκονται τώρα με βίλες; Ή περιμένετε από λαμόγια με... ντοκτορά στην απάτη να βρεθούν στους λογαριασμούς τους λεφτά των παρανόμων στοιχημάτων;

Καλά έκανε λοιπόν ο Υπουργός και επενέβη. Του δίνω συγχαρητήρια.»



Αναπάντεχος σύμμαχος προέκυψε ο Σ.Γιδόπουλος στην προσπάθειά του Ολυμπιακού Βόλου να αποδείξει στην FIFA την παραβίαση του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...