Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Χαρμάνης:Θα εξαντλήσουμε κάθε όριο...

Με μια καθυστέρηση μίας ώρας πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη του νέου μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βόλου κου Μποτσιβάλη.
Την συνέντευξη άρχισε ο νομικός σύμβουλος της ομάδας κος Χαρμάνης αναλύοντας τις κινήσεις του:


«Καταρχήν είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον κύριο πρόεδρο και το ΔΣ που με όρισαν Νομικό Σύμβουλο. Η υποχρέωση μου είναι ιερή. Συγχαίρω την διοίκηση πρωτοδικείου που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας. 

Συγχαίρω τον κύριο Μποτσιβάλη, έναν άνθρωπο με ήθος το οποίο δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Συγχαίρω τον νέο μεγαλομέτοχο ο οποίος ανέλαβε τις τύχες του Ολυμπιακού.
 Ξέρετε πως η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε τον αφανισμό του Ολυμπιακού Βόλου. Κάναμε έφεση και προσβάλαμε την απόφαση αυτή και κατά την δικάσιμο της 3η Αυγούστου, η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε αμετάκλητα για την τιμωρία του Ολυμπιακού Βόλου. Η τιμωρία είναι αφαίρεση 10 βαθμών. Μόνο η ΕΠΟ μπορεί να ορίσει τα τεκταινόμενα του ποδοσφαίρου. Στην συνέχεια πήραν μπρος τα εργαλεία...

Θεωρήθηκε σωστό να μην χορηγηθεί πιστοποιητικό στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Τύπο διοχετεύτηκε η πληροφορία πως εμείς και η Καβάλα, είμαστε ομάδες της Δ' Εθνικής. Όπως είναι φυσικό το Νομικό τμήμα της ομάδας αποφάσισε να αντιδράσει. Αρχικά ανέβαλλε τους αγώνες του Ολυμπιακού και απαγορεύτηκε στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού να εξετάσει φακέλους υποψηφίων ομάδων για να αντικαταστήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα 

Μπορεί να φοράμε ερυθρόλευκα χρώματα ωστόσο δεν ανήκουμε σε καμία παράταξη. Ανήκουμε στον κόσμο μας. Αναμένουμε πια να χρησιμοποιηθεί ο κοινός νους για να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις. Αποφασίστηκε η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού να εξετασθεί κανονικά ο φάκελος του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Έχει γίνει αίτηση ανάκλησης ωστόσο εμείς δεν φοβόμαστε. Ο νόμος λέει πως για να γίνει ανάκληση θα πρέπει να υπάρχει πρόδηλο δημόσιο συμφέρον. Το δημόσιο έχει συμφέρον για να αγωνιστεί ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας στην Σούπερ Λιγκ; 

Ειλικρινά σας λέω, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος ο οποίος πιστεύει πως ο υπουργός πολιτισμού αποφάσισε να σβήσει από τον χάρτη τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα. Η λογική της ΕΕΑ είναι πως ο κύριος Καρράς είναι παρένθετος συνεργάτης του Αχιλλέα Μπέου, όπως και ο κύριος Τόρης. Ο Βόλος, είναι βέβαιο πως άλλαξε σελίδα. Δίνουμε το μήνυμα πως ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία ώστε να ικανοποιήσουμε τον φανταστικό κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν συγκαταλέγεται στις μικρές ομάδες. Είναι η ιστορία της πόλης. Η ΠΑΕ με λογική αποφάσισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Πήραμε διαβεβαιώσεις πως αν αλλάξει η μετοχική σύνθεση της ομάδας, τότε θα λάβουμε το πιστοποιητικό
Ο Αχιλλέας Μπέος θα λάβει από την δικαιοσύνη αυτό που του αξίζει.Ισχύει βέβαια το τεκμήριο της αθωότητας.Ως δικηγόρος μπορώ να σας πω, πως τα στοιχεία που υπάρχουν εις βάρος του κυρίου Μπέου, δύσκολα θα οδηγήσουν σε καταδίκη. Υπάρχει μια δικογραφία, η οποία δεν έγινε γνωστή, στην οποία υπάρχουν δωροδοκίες με ονοματεπώνυμα και ακριβή ποσά. Ασκήθηκαν διώξεις όπως πληροφορήθηκα από τον κύριο Φάκο. Πρόκειται για 5 ομάδες, οι οποίες βρίσκονται στην Σούπερ Λιγκ.

Η διοίκηση της ομάδας μας, υλοποιεί τις υποσχέσεις της και κάνει αυτοκάθαρση, αν προτιμάτε. Την Δευτέρα θα καταθέσουμε τον φάκελο μας και η όλη η Ελλάδα περιμένει να χορηγηθεί πιστοποιητικό στον Ολυμπιακό Βόλου. Μαζί θα καταθέσουμε και την νομική γνωμοδότηση Καθηγητού η οποία μας δικαιώνει. Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να εξαντλήσουμε κάθε ένδικο μέσο για να παραμείνουμε στην Σούπερ Λιγκ. Μια άρνηση θα σηματοδοτήσει αντιδράσεις, οι οποίες δεν ξέρω πως θα καμφθούν. Θεωρώ πως θα πρυτανεύσει η λογική και οι νόμο.

Θέλω η ΕΠΟ να εφαρμόσει τον νόμο και να πει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσει και να επιτρέψει στον Ολυμπιακό Βόλου να συμμετάσχει στην Σούπερ Λιγκ. Δεν ξέρω αν η ΕΠΟ έχει τα κότσια να το πράξει αυτό. Η προσπάθεια συνεχίζεται και να είστε απόλυτα βέβαιοι, ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε έντιμα. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε! »

Η παρέμβαση του κυρίου Περάκη ήταν άκομψη και δεν έπρεπε να γίνει.Όταν μια επιτροπή εξετάζει μια εταιρεία 4 εκατ.ευρώ δεν μπορεί να βγαίνεις και να προ καταβάλλεις τα υπόλοιπα μέλη.Είναι αδιανόητο να μην χορηγηθεί πιστοποιητικό στον Ολυμπιακό.

Αν η ΕΕΑ αρνηθεί να μας χορηγήσει πιστοποιητικό, τότε η Σούπερ Λιγκ θα πρέπει να παραπέμψει την απόφαση στην Πειθαρχική Επιτροπή και αν η Πειθαρχική δεχτεί πως ορθά δεν πήραμε πιστοποιητικό, τότε εμείς θα πρέπει να καταφύγουμε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Αν δεν μας χορηγηθεί τελεσίδικα το πιστοποιητικό θα πρέπει η ΕΠΟ να καταργήσει το αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο και η FIFA δεν παίζει με αυτά....
Οι παίκτες μας δεν είναι ελεύθεροι. Είναι άνθρωποι ωστόσο οι οποίοι ανησυχούν. Αν μας δώσουν το στίγμα πως θέλουν να μας καθυστερήσουν περαιτέρω θα γίνει κατανοητό πως υπάρχει σχέδιο εξόντωσης της ομάδας μας.


Η ΠΑΕ υπέστη τεράστια ηθική ζημιά αλλά και οικονομική. Σε συνεννόηση με το ΔΣ θα διεκδικήσουμε αποζημιώσεις από την UEFA. Ήδη έχουμε κάνει αίτηση αναψηλάφησης της ομάδας μας»





   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...