Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Εξαλήφτηκαν οι δικαιολογίες

Ο νέος μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου κος Μποτσιβάλης δήλωσε στην συνέντευξη τύπου της παρουσίασής του πως πλέον εξαλείφτηκαν οι δικαιολογίες από πλευράς Πολιτείας για μη χορήγηση πιστοποιητικού στον Ολυμπιακό.

 Επίσης δήλωσε: 

«Δεν είναι μόνο το χρηματικό ποσό. Η ΠΑΕ έχει υποχρεώσεις. Καταλαβαίνετε την ψυχολογία. Ανέλαβα το εγχείρημα αυτό επειδή θεωρώ πως θα δικαιωθούμε. Είμαι πεισμένος πως η Κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα μοιράσουμε μετοχές σε όλη την κοινωνία του Βόλου. Φτάσαμε στο σημείο αν κοιμόμαστε σε 2 μέρες, 2 ώρες. Δεν είναι μόνο το χρηματικό. Δεν πιστεύω πως είναι ρίσκο η αγορά της ομάδας. Πιστεύω στην ομάδα του Ολυμπιακού. Οι παίκτες μας είναι ηθικά παιδιά και το έχουν αποδείξει.» 
 «Ευχαριστούμε τον Αχιλλέα Μπέο για την ομάδα που μας παρέδωσε την καλύτερη στη επαρχία,την καλύτερη για εμάς στην Ελλάδα.Μπήκαμε σε διενέξεις με την Πολιτεία, κακώς βέβαια αφού ήταν προσωπικό ζήτημα του κυρίου Μπέου.Για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος είναι παρελθόν.Έχω πει σε όλο το ΔΣ πως δεν κοιτάμε πίσω.Είμαστε στο ΔΣ ανοικτοί σε όλους.Θέλουμε τον Βόλο δίπλα μας.Με το που θα πάρουμε το πιστοποιητικό θα εξαγγείλουμε κοινωνικά μέτρα.Δεν θα μένει κανείς εκτός γηπέδου επειδή δεν έχει χρήματα.Θέλουμε την κοινωνία του Βόλου μαζί μας».

«Πρέπει να εξαλειφτεί αυτή η κόντρα με την Λάρισα.Με την πρώτη ευκαιρία θα κάνουμε φιλικό με την ομάδα των γειτόνων χωρίς ΜΑΤ και αστυνομία.
Έχω όραμα να κάνω αρκετά πράγματα στην ομάδα.Θα ανοίξουμε μπουτίκ και πολλά άλλα όταν θα τελειώσουμε τα δικαστήρια.»


Σε λίγο περισσότερα...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...