Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ

Tα λόγια αδυνατούν να περιγράψουν τα συναισθήματα που νιώθει ο μέσος Βολιώτης πολίτης (ανεξάρτητα αν είναι ποδοσφαιρόφιλος ή όχι) μετά τη πολιτική απόφαση της χουντικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Τα πολιτικά ανδρείκελα της ιδιοτυπης αυτής χούντας, μετά την οικονομική διάλυση της χώρας,μετά την ανεύ όρων παράδοσής της στους οικονομικούς δολοφόνους του ΔΝΤ και μετά απο την εξαθλίωση του βιωτικού επιπέδου των ελλήνων,συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο αναλαμβάνοντας εργολαβικά τη διάλυση του Ολυμπιακού Βόλου και κατα συνέπεια ολόκληρης της Μαγνησίας.

Ξέρουμε, ότι η Μαγνησία ανέκαθεν αντιμετωπίζονταν απο τους χουντικούς της σημερινής κυβέρνησης ως ο φτωχός συγγενής της Θεσσαλίας.Τα κρατικά χρήματα που πέφταν άλλωστε απο τα ευρωπαικά κονδύλια το αποδεικνύουν.Αυτό που δε γνωρίζαμε-και το μάθαμε πολύ καλά πλέον- είναι ότι δεν μας λογίζουν καν ως Έλληνες πολίτες!!!!Έννοιες όπως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, πέρασαν πολύ γρήγορα στα ψιλά γράμματα και σαν σύγχρονοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ με σύντομες διαδικασίες προσπαθούν να μας σβήσουν απο το χάρτη.

Τα ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ εκτός απο τους ξένους ΝΤΑΒΑΔΕΣ δήλωσαν ΥΠΟΤΑΓΗ και στους ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.Έτσι λοιπόν, οι Βγεννόπουλοι και οι Πατέρες (με εξαπτέρυγα γειτονικούς προέδρους-κύναιδους) με τη συνοδεία χειροκροτημάτων απο τους ρουφιάνους δημοσιογραφίσκους που για μερικά ευρώ θα βγάζαν και τη μάνα τους στο κλαρί, έδωσαν εντολή στους υφισταμένους τους την ολοκληρωτική καταστροφή του ΒΟΛΟΥ.

Αυτό που δε ξέρει όμως το διορισμένο ανεπάγγελτο υπαλληλάκι (Γερουλάνος) είναι οτι εδώ κουφάλα είναι ΒΟΛΟΣ και θα περάσετε πάνω απο τα πτώματά μας.

Μας ΚΛΕΨΑΤΕ τα χρήματά μας,μας ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ τη χώρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΕΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΩΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ.ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ 1974

Ο Λογοκλόπος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...