Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Η Νύχτα του Αγ.Βαρθολομαίου

Μακελειό στο κέντρο του Βόλου!
Ολική καταστροφή των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην Δημητριάδος και των γραφείων του κου Καρτάλη.
Κάηκαν τράπεζες,μεγάλες ζημιές στην δημοτική περιουσία.
Συλλήψεις ,προσαγωγές,τραυματίες!
Συνεχείς οδομαχίες με τα ΜΑΤ σε μια νύχτα τρόμου.
«Κάθε μέρα θα είναι χειρότερα» δηλώνουν αγανακτισμένοι φίλαθλοι


Tα δακρυγόνα βροχή στο κέντρο του Βόλου.

Ερήμωσε η αγορά.Αποκλεισμένο όλο το κέντρο.

Εκτεταμένα τα επεισόδια αυτή την στιγμή με τις δυνάμεις καταστολής (19:50)

Φωτιά σε παραλιακό ξενοδοχείο και έξω από την Τράπεζα Κύπρου στην Ιάσωνος.
Συνεχείς επιθέσεις και κλεφτοπόλεμος.Πανικόβλητοι τουρίστες από το πολεμικό σκηνικό τρέχουν να σωθούν!

Στον κόμβο των Μικροθηβών έχουν βγει 100 φίλοι του Ολυμπιακού και κόβουν την Ελλάδα στα δύο.
Εκτεταμένες καταστροφές στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ. (20:30)

Η φωτιά στην παραλία τελικά ήταν από δύο κάδους απορριμάτων στην παραλία.(20:36) 

Συνεχίζεται ο άγριος πετροπόλεμος φιλάθλων και δυνάμεων των ΜΑΤ.
Μεγάλες οι καταστροφές σε πεζοδρόμια,κάδους απορριμάτων.Οπαδοί εισέβαλλαν στο γραφείο του βουλευτή κου Καρτάλη και πέταξαν τα πάντα στον δρόμο καταστρέφοντας το γραφείο ολοσχερώς.(20:55)


Δυνάμεις των ΜΑΤ στον δρόμο για Βόλο από Λάρισα

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην Ιάσωνος.Σε πύρινο κλοιό όλο το κέντρο της πόλης.
Δεν υπάρχει καμία πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων.(21:08)

Διμοιρίες ΜΑΤ από όλη την Κεντρική Ελλάδα κατευθύνονται στον Βόλο. 
Διαλύθηκε ολοσχερώς το κτίριο του ΠΑΣΟΚ στην Λεωφόρο Δημητριάδος.
150 κάδοι απορριμάτων στις φλόγες.Προσπαθούνε να διαλύσουν τα δακρυγόνα με τις φωτιές.15 άτομα διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο. (21:45)

«Εδώ γίνεται χαμός, ανησυχούμε για το τι μπορεί να γίνει, αλλά γι αυτό εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, δεν είναι δική μας ευθύνη.Καίγεται όλη η πόλη.Οι αποστολές των χωρών έχουν φτάσει και είναι τρομοκρατημένοι και κλεισμένοι στα ξενοδοχεία.Δεν ξέρω τι θα ξημερώσει»,δήλωσε ο προέδρος της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλος σχετικά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων πόλο που θα γίνει στον Βόλο. (22:15)

Καταστράφηκε το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ιάσωνος (22:25) Εγκλωβισμένες δυνάμεις των ΜΑΤ σε παραλιακό ξενοδοχείο δέχονται επίθεση από οπαδούς.16 προσαγωγές και 7 συλλήψεις μέχρι στιγμής. (22:35) 


Ηρέμησαν τα πράγματα αυτή την στιγμή στο κέντρο του Βόλου.Ο απολογισμός τραγικός με αρκετούς τραυματίες στο νοσκομείο,πάνω από 20 προσαγωγές και το κέντρο του Βόλου να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. (23:38)


Δείτε βίντεο στο e-volos...
Αναζοπυρόνονται και πάλι τα επεισόδια.Αυτή την  στιγμή επίθεση δέχονται δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται στην Πολυμέρη. (23:50)
Καίγεται η τράπεζα Marfin στην Δημητριάδος.Ολοσχερώς καταστράφηκαν όλα τα ΑΤΜ τραπεζών κατά μήκος των Λεωφόρων Δημητριάδος και Ιάσονος.
Χαμός και πάλι στο κέντρο του Βόλου.Μετά από ένα μικρό διάλειμμα το κέντρο της πόλης παίρνει ξανά φωτιά. Αποχώρηση των συνεργείων του Δήμου που προσπάθησαν να καθαρίσουν τις κεντρικές λεωφόρους.(00:08) 

Mακελειό χωρίς τέλος....Αυτή την στιγμή όλη Κουμουνδούρου είναι στις φλόγες.Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο αστυνομικοί και 9 πολίτες ανάμεσά του 3 εγκυμονούσες!Ακόμα 3 προσαγωγές στο Αστυνομικό Μέγαρο.Κόσμος κατευθύνεται προς την πλατεία του Αγ.Νικολάου.(00:18)


Δακρυγόνα έπεσαν ακόμα και στον θερινό κινηματογράφο της Εξωραϊστικής και φυσικά η προβολή διακόπηκε.Ο κόσμος εκκένωσε τον χώρο κακήν κακώς....


Σε ύφεση αυτή την στιγμή τα επεισόδια στο κέντρο.Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν στήσει οδοφράγματα μπροστά από το κατεστραμμένο γραφείο του ΠΑΣΟΚ μόνο και μόνο για να δώσουν μήνυμα στους διαμαρτυρόμενους πως το κρατικό χουντικό σύμβολο εξουσίας δεν «έπεσε» στα χέρια τους. (01:10)


Προκλητική η στάση των ΜΑΤ.Δείτε το βίντεο...

Το κτίριο του Ταχυδρομικού Επιμελητηρίου στην Πλατεία Πανεπιστημίου έχει καταστραφεί.(1:20)


Ήρεμα δείχνουν αυτή την στιγμή τα πράγματα στο κέντρο του Βόλου.Μεμονωμένα μικροεπεισόδια στην Δημητριάδος. (01:40)

To VolosFans ήταν μαζί σας σε μια από τις πιο τραγικές νύχτες που γνώρισε η πόλη μας.Πρωτοαίτιος ο Γερουλάνος και η κυβερνητική συμμορία του που στο όνομα του Ολυμπιακού βρήκε τον τρόπο να «κοιμίσει» τους Έλληνες και να τους αποπροσανατολίσει από την ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε.
Το σιχαμερό τους σχέδιο ίσως λίγοι στην Ελλάδα αυτή την στιγμή αντιλαμβάνονται.Επειδή έχει ο καιρός γυρίσματα να είναι σίγουροι πως οι βολιώτες τους επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις που θα θυμούνται σε όλη τους την ζωή.
Καλό βράδυ (02:30)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...