Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Το προφίλ του επόμενου αντίπαλου

Διαβάστε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού Βόλου στο Europa League.
Από… συγχώνευση γεννήθηκε η Ντιφερντάντς το 2003. Αυτό γιατί οι δύο ομάδες της πόλης Ρέντ Μπόις Ντιφερντάντς και ΑΣ Ντιεφερντάντς ενώθηκαν για να φτιαχτεί η… δύναμη της πόλης η οποία έχει πληθυσμό 11.000 κατοίκων.

Από τότε βέβαια οι μοναδικοί της τίτλοι έχουν να κάνουν με το κύπελλο, το οποίο έχει κατακτηθεί από το 2003 και μετά μόλις δύο φορές.(πέρυσι νίκησε στον τελικό με 1-0 την πρωταθλήτρια Ντουντελάνζ)

Στο περσινό εγχώριο πρωτάθλημα έμεινε 16 ολόκληρους βαθμούς (4η θέση) από την πρωταθλήτρια Ντουντενλάνζ.

 Η Ντιφερντάνζ μετράει μόλις τρεις νίκες σε 28 συνολικά ευρωπαϊκά της παιχνίδια,έχοντας πετύχει 9 τέρματα και έχοντας δεχτεί… 103,ενώ τεχνικός της είναι ο 38χρονος Πάολο Αμόντιο, μέχρι πρότινος διεθνής χαφ με την εθνική Λουξεμβούργου και πρώην παίκτης της (ανέλαβε πριν από λίγο καιρό χρέη τεχνικού). Βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας, καθώς το πρωτάθλημα στο Λουξεμβούργου ξεκινάει στις 6 Αυγούστου.

Ως Ρεντ Μπόις Ντιφερντάντς ωστόσο ήταν πολύ καλύτερη, έχοντας έξι πρωταθλήματα και 16 κύπελλα. Θέμα δυναμικότητας δεν τίθεται καθώς πρόκειται για ερασιτεχνική ομάδα.
Το γήπεδο της έχει χωρητικότητα 6.300 θεατών,δηλαδή όσο περίπου ο πληθυσμός ολόκληρης της πόλης!Συνήθως πάντως είναι σχεδόν άδειο.
To Λουξεμβούργο διαθέτει αεροδρόμιο το οποίο πάντως δεν εξυπηρετεί πολλές πτήσεις.
Βρίσκεται κοντά στην Φρανκφούρτη και συνδέεται με λεωφορεία με το δεύτερο αεροδρόμιο της,το Hahn το οποίο μάλιστα συνδέεται με τον Βόλο δύο φορές της εβδομάδα.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει 28 Ιουλίου στο Λουξεμβούργο και η ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό τις 4 Αυγούστου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...