Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Λάσπη εσείς; Μπαλάρα εμείς ! (βίντεο+φώτο)



Ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε απαντήσεις στην Αθήνα και με μία επιβλητική εμφάνιση νίκησε 0-1 την Ραντ Βελιγραδίου.
Χαμός από 600 ερυθρόλευκους που ακολούθησαν την ομάδα στο Βελιγράδι.
Ο Μάρτιν το γκολ στο 86'!
Γραθία:Έγινε το πρώτο βήμα.
Πανηγυρισμοί στον Βόλο
Συγχαρητήρια από Σκοτινιώτη
Βατοί αντίπαλοι στην συνέχεια...




Ο Ολυμπιακός έδωσε απαντήσεις σε όλους με την εμφάνιση του στο Βελιγράδι.

Η εμφάνισή του ήταν ανάλογη πολύπειρης ευρωπαϊκής ομάδας και όχι πρωτάρη.
Με την μεγάλη του νίκη απλοποίησε το ζήτημα της ρεβάνς του Πανθεσσαλικού την ερχόμενη Πέμπτη και έβαλε υποθήκη για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς του πιθανού αντιπάλους των ερυθρολεύκων (διαβάστε τους ΕΔΩ) το να προχωρήσει η ομάδα στην Ευρώπη είναι πολύ πιθανό.

Ο Χάβι Γκράθια «κατέβασε» την ομάδα  με πολυπρόσωπο κέντρο και σαφείς οδηγίες για παιχνίδι υπομονής, ώστε να εξουδετερωθεί η όποια πίεση της Ραντ, που σαν γηπεδούχος θα ήθελε να πετύχει ένα γκολ στο πρώτο 20λεπτο.Το σύστημα...το αναμενόμενο 4-2-3-1

Πράγματι, οι «ερυθρόλευκοι» τήρησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους και με ευχάριστη έκπληξη την παρουσία του Μητρόπουλου στο χώρο του κέντρου δεν αντιμετώπισαν παρά ελάχιστα προβλήματα από τους γηπεδούχους, που... αγκομαχούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις με μοναδικό προωθημένο τον Λέκοβιτς.
Με τον Σανκαρέ να «καθαρίζει» κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων στην περιοχή του Γιακούποβιτς και τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να επεμβαίνει με ευκολία όπου χρειάστηκε.
Μετά το 35', μάλιστα, οι παίκτες του Γκαρθία ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν καθολική υπεροχή της μπάλας μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ο χρόνος κυλούσε και το πρώτο ημίχρονο βρήκε δίκαια τις δύο ομάδες στο 0-0.














Στο β ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ δυνατά και με διάθεση να πετύχουν το γκολ, καθώς είδαν ότι η αντίπαλός τους ήταν στα μέτρα του.

Μετά τα πρώτα 15', στα οποία δεν υπήρξε ούτε φάση, οι δύο ομάδες έπιασαν ρυθμό, όμως η μοναδική ομάδα, που έφτανε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή ήταν ο Ολυμπιακός. Αρχικά με ισάριθμα σουτ των Μάρτιν και Μόνχε, που αμφότερα κόντραραν στα αντίπαλα σώματα και στη συνέχεια στο 75', όταν χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν ο Ούμπιντες εκτέλεσε το φάουλ, ο Μάρτιν έπιασε πολύ δυνατή κεφαλιά και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ντανίλοβιτς!
Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει και ο Ούμπιντες στο 78' έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Για να έρθει η φάση του 86'. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε ακόμη ένα φάουλ και ο Μαρτίν αυτή τη φορά ευστόχησε, για να κάνει το 1-0 και να στείλει την ομάδα του με το ένα... πόδι στην επόμενη φάση!














Κίτρινες κάρτες: Μιλιβόγεβιτς, Στανόγεβιτς
Διαιτητής: Ραφάτι (Γερμανία)
Βοηθοί: Μπόρνχορστ, Γκρουντζίνσκι
4ος: Φριτς
ΡΑΝΤ: Ντανίλοβιτς, Πάντιτς, Μρκέλα (90+ Κόσοριτς), Γιοβάνοβιτς (80' Πρσο), Πάγιοβιτς, Μιλιβόγεβιτς, Αντριτς (68' Μάλμπασιτς), Μίτροβιτς, Κόγιτς, Στανόγιεβιτς, Λέκοβιτς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς, Τομάς, Ούμπιντες, Μπρέσκα (89' Σκέμπρι), Αλβάρεζ, Σανκαρέ, Ρόκας, Σέλεζι, Μόνχε (80' Ακόστα), Μητρόπουλος, Μάρτιν (90+ Νταρμπιόν).






Bίντεο από την στιγμή του 0-1 μέσα από την ερυθρόλευκη κερκίδα












Παρακολουθήσατε το παιχνίδι «ζωντανά» από το VolosFans.com






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...