Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΑΕΚ- Ολυμπιακός Βόλου 1-0: "Σαν να μην πέρασε μια μέρα "


Ο διαιτητής Θάνος για μια ακόμα φορά ανακάλυψε ανύπαρκτο πέναλτι και υποχρέωσε τον Ολυμπιακό Βόλου σε νέα απώλεια βαθμών.Κακός ο Ολυμπιακός,έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του στην σεζόν...
Όταν δεν κάνεις ούτε μία ευκαιρία τότε μπορείς να χάσεις από οποιαδήποτε μέτρια ομάδα.Έτσι ο Ολυμπιακός έχασε από μια μετριότατη ΑΕΚ που με μια φυσιολογική του εμφάνιση θα την είχε και πάλι στα...τέσσερα.
Η εκπληκτική στατιστική που έχει τον Ολυμπιακό Βόλου χωρίς γκολ όταν δεν έχει τον Ουμπίντες στην σύνθεσή του,συνεχίστηκε.
Ο Ολυμπιακός με ενισχυμένο το κέντρο,έπαιξε ουσιαστικά με...μισό λίμπερο αφού ο Αλβάρεζ δεν ήταν ο γνωστός μαχητικός αρχηγός.
Οι Μάκος και Γεωργέας έκαναν το ερυθρόλευκο κέντρο άνω κάτω σε αρκετές περιπτώσεις και δημιούργησαν 2 καλά σουτ του Λυμπερόπουλου στο α' μέρος το οποίο θα έληγε ισόπαλο αν ο ραδιούργος Θάνος δεν εφηύρε το πέναλτι πάνω στον «βουτηχτή» Λεονάρντο.
Στο β μέρος ο Σολάκης μπήκε ως μοναδικός προωθημένος και ο Μάρτιν πήγε λίγο πιο πίσω.Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλα αλλά με τίποτα δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις γνωστές πλαγιοκοπήσεις που μύριζαν γκολ.Ο Ακόστα δεν ήταν καλός,ο Μπρέσκα δεν μπόρεσε να κάνει ένα επικίνδυνο «στημένο» και η ήττα ήρθε ομαλά και φυσιολογικά.  

Η σφυρίχτρα:Ο Θάνος και πάλι διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.Στην φάση που έκρινε τον αγώνα δεν υπάρχει παράβαση αφού το μοναδικό που υφίσταται είναι ένα ώμο με ώμο τζαρτζάρισμα το οποίο μάλιστα γίνεται εκτός περιοχής!
Ο Μάκης και οι παίκτες: Κακό κοουτσάρισμα,κακή εμφάνιση από όλους....Σε μια ομάδα που δεν βλεπόταν και χρειάζεται βοήθεια από τον πάγκο,δεν κάνεις την δεύτερη αλλαγή στο 88'...
Απορία μας προξένησε η μη χρησιμοποίηση του Ζαραδούκα.Ο Κατσαβάκης λες και είχε ως μοναδικό στόχο το 0-0 είτε...κοιμήθηκε στον πάγκο,είτε ξέμεινε από ιδέες και λύσεις.


ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Λαγός, Δέλλας, Μανωλάς, Γεωργέας, Ντιόπ, Μίτσελ, Μάκος, Λεονάρντο (61' λ.τ. Καφές), Λυμπερόπουλος (33' λ.τ. Γκερέιρο), Μπαχά (86' Μπλάνκο) 

Στον πάγκο έμειναν οι: Αραμπατζής, Νασούτι, Ματέος, Νταντόμο 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ρόκας (89' Νέμεθ), Σανκαρέ, Τομάς, Ζέλεσι, Μητρόπουλος, Άλβαρες, Μπρέσκα, Ακόστα, Μόνχε (46' Σολάκης), Μαρτίν 

Στον πάγκο έμειναν οι: Ρόκκα, Ντολεζάι, Ζαραδούκας, Γκοτοβός, Ψυχογιός 






Κατσαβάκης:«Αφήσαμε ένα 45λεπτο να φύγει με πάρα πολύ μέτρια εμφάνιση έχοντας την αίσθηση ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα μας δίνουν τη μπάλα να κάνουμε επιθέσεις. Δεν πιέζαμε, όπως κάναμε όλη τη χρονιά. Η εικόνα μας βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ελέγξαμε καλύτερα το παιχνίδι και λειτουργήσαμε πραγματικά σαν Ολυμπιακός Βόλου. Η ΑΕΚ έκανε αντεπιθέσεις που ήταν επικίνδυνες. Θα πρέπει να μπούμε πιο μυαλωμένοι, πιο σοβαροί στη συνέχεια, αφήνοντας τον εγωισμό μας στην άκρη».
Χιμένεθ:«Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι σήμερα. Ακόμα κι αν το αποτέλεσμα ήταν πολύ μικρό -όσον αφορά στο σκορ. Κυρίως το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερα που έχουμε κάνει. Πιθανότατα στο δεύτερο ημίχρονο -επειδή τρέξαμε πολύ στο πρώτο- κατεβάσαμε την ένταση. Αλλά σε όλο το παιχνίδι είχαμε την κατοχή, το κοντρόλ του αγώνα, τελειώματα, φάσεις. Ήταν ένα αρκετά ολοκληρωμένο ματς για μας. Έχει μεγάλη αξία αυτό, γιατί ήρθε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. 


Αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα που μας είχε κερδίσει 4-0 εδώ. Είχαμε μία εβδομάδα μπροστά μας και είχαμε μία ενδεκάδα που θέλαμε να έχουμε. Δεν είχαμε απουσίες, αν εξαιρέσουμε τον Σκόκο. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους λιγοστούς φιλάθλους. Σε αυτούς τους πιστούς που βρέθηκαν εδώ στο ΟΑΚΑ. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους. Δεν γίνεται να παίζουμε συνέχεια… τελικούς. Και είναι σημαντικό ότι δεν προκάλεσαν κανένα πρόβλημα».


Μόνχε:
«Κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι σήμερα. Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και δίκαια νίκησε. Ένα κακό ματς μπορεί να γίνει από κάθε ομάδα, ωστόσο έχουμε καλό σύνολο και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα ματς να πάρουμε βαθμούς.
Μου έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός, ωστόσο μέχρι το ματς της Πέμπτης θα προσπαθήσω να ανεβάσω ρυθμούς και να βελτιωθώ».



Μητρόπουλος: "Χάσαμε ένα ημίχρονο. Στο πρώτο δεν μπήκαμε καλά αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Σήμερα πραγματικά ήταν μία ευκαιρία να πάρουμε κάποιους πόντους. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Έχουμε καλή ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Πιστεύω στην συνέχεια θα τα πάμε καλύτερα με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Είναι και θέμα τύχης με τους αντιπάλους μας. Έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε. Νομίζω πως όλα τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο μας εαυτό αρχής γενομένης την Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ"



Μικρά και πικάντικα


  • Χωρίς κανένα παρατράγουδο από πλευρά οπαδών το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ...
  • Περίπου 7.000 θεατές βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.Κόπηκαν 5705 εισιτήρια.
  • Τα έψαλλε ο Αχιλλέας Μπέος στους διαιτητές στο ημίχρονο αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού.«Γαμώ τα Γρεβενά σου...Τι πέναλτι ήταν αυτό που έδωσες;»,φέρεται να είπε στον Θάνο σύμφωνα με το φύλλο αγώνα.
  • Σπόντα Αδαμίδη σε Μπέο: «:-Δεν έπρεπε να διώξεις τον Τσιώλη Αχιλλέα» είπε ο πρόεδρος της ΑΕΚ για να λάβει αποστομωτική απάντηση:«Αφού είναι τόσο καλός γιατί δεν τον πήρες εσύ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...