Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Γράφετε εσείς....

Αγαπητοί φίλοι,
είμαι παλιός φίλος του Ολυμπιακού, από την ηρωϊκή εποχή του γηπέδου του Αναύρου. 

Σας στέλνω (συνημμένο) το πρωτοσέλιδο της«Αθλητικής» της 21 Απριλίου 1955 (όλα τα «καλά» την 21 Απριλίου μας συμβαίνουν). 


Παραμονές του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Αθήνα, όπου ο Ολυμπιακός θριάμβευσε (0-1). Πραγματικά ηρωϊκές εποχές.
Ήμουν τότε έξι χρονών και ήταν η εποχή που εμείς, η μαρίδα του Βόλου, μπαίναμε στο γήπεδο με τη μέθοδο του «Θείο, πάρε με μέσα». Οι παλιότεροι θα τη θυμούνται τη μέθοδο, όπως και κάποιες τρύπες στη σίτα της περίφραξης, στη πλευρά του ποταμιού, που μας επέτρεπαν μια πιο «αξιοπρεπή» είσοδο, χωρίς να υποχρεωνόμαστε σε κανέναν «μπάρμπα».
Σας παρακολουθώ καιρό. Νάστε καλά και συνεχίστε έτσι (μόνο, καταργείστε αν γίνεται, αυτές τις καφρίλες στο Chat. Ούτε στο στυλ σας κολλάνε, ούτε προσφέρουν τίποτα).


Με αγάπη ΣτέλιοςΑπάντηση VolosFans:Μας τιμά η επικοινωνία σας.Αναφορικά με το chat έχουμε επανειλημμένα γράψει πως δεν μπορούμε να «αστυνομεύουμε» συνεχώς τα γραφόμενα.Όταν τέθηκε ζήτημα κατάργησης του,η πλειοψηφία των αναγνωστών του ιστολογίου τέθηκε κατά της συγκεκριμένης λύσης.Οπότε προς το παρόν πρέπει να αρκεστούμε στον αυτοέλεγχο των αναγνωστών μας.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...