Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Αιχμές κατά Τσιώλη

Πολλές αιχμές κατά του πρώην προπονητή της ομάδας μας Σάκη Τσιώλη,αφήνουν με ανακοίνωσή τους οι Vatos Locos.

Η ανακοίνωση:

«Μέσα σε λίγες ώρες μετά από την μίνι κουβέντα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ο οποίος τον έπεισε να διαγράψει όλη την πρόσφατη ιστορία του με την αγαπημένη μας ομάδα και την πόλη του Βόλου»,αναφέρει μεταξύ άλλων ο σύνδεσμος του Ολυμπιακού.Την περασμένη Κυριακή η ομαδάρα μας απέδειξε για ακόμα μία φόρα ότι δικαίως φέτος παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο και συγκαταλέγετε στις 5 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος συνθλίβοντας στην κυριολεξία την Skoda Ξάνθη.
Την επόμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της φετινής σαιζόν στο Χαριλάου με τον ΑΡΗ.
Ένας αγώνας ο οποίος θα είναι ντέρμπι καθότι και οι 2 ομάδες κυνηγούν την έξοδο στην Ευρώπη.
Ένα από τα σημεία που θα σταθούμε σε αυτή την ανακοίνωση δεν είναι ούτε η έδρα του αντιπάλου, ούτε η ομάδα του, αλλά ο προπονητής της ομάδας του ΑΡΗ που ακούει στο όνομα Σάκης Τσιώλης ή αλλιώς ο γεμάτο υποσχέσεις.
Ο κύριος Τσιώλης διετέλεσε προπονητής της ομάδας μας από την αρχή της προηγούμενης σαιζόν στην Β' Εθνική και εν συνεχεία στην Super League και γνώρισε την καταξίωση μέσα από την ομάδα μας και τον πρόεδρο μας, ο οποίος τον επέλεξε το 2009 δίνοντας του όλες τις ανέσεις είτε μεταγραφικά είτε διοικητικά είτε οργανωτικά.
Ο κύριος Τσιώλης πλην από όλα τα παραπάνω απόλαυσε και την αμέριστη συμπαράσταση και αγάπη του κόσμου που τον στήριξε από την 1η μέρα μέχρι και την τελευταία.
Όλα αυτά λοιπόν και άλλα πολλά  ο ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ τα διέγραψε μέσα σε μόνο λίγες ώρες παίρνοντας την απόφαση να αναλάβει προπονητικά την ομάδα του ΑΡΗ ενώ είχε την υποχρέωση προς την πόλη του Βόλου αλλά και γενικότερα στο σύνολο του φίλαθλου κοινού να τηρήσει αυτό που μας είχε υποσχεθεί κατά την αποχώρηση του και διατυμπάνιζε σε όλα τα Μ.Μ.Ε. όλο τον προηγούμενο καιρό ότι δεν πρόκειται να αναλάβει άλλη ομάδα μέχρι το τέλος της σαιζόν.
Και όλα αυτά μέσα σε λίγες ώρες μετά από την μίνι κουβέντα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ο οποίος τον έπεισε να διαγράψει όλη την πρόσφατη ιστορία του με την αγαπημένη μας ομάδα και την πόλη του Βόλου.
Αυτή η συμπεριφορά του μας δημιουργεί άπειρα ερωτηματικά και μας κάνει να του θυμίσουμε κάποια γεγονότα.
Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζει πολύ καλά τότε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Αχιλλέας Μπέος ήταν το μεγάλο σκαλοπάτι για να γνωρίσει  την καταξίωση στο Ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.
Εμείς οι φίλαθλοι μαζί με τον πρόεδρο μας τον στηρίξαμε το 2009 όταν θέλησε να παραιτηθεί από την θέση του μετά τα 2 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
Εμείς τον στηρίξαμε και τον προστατέψαμε όταν μετά την νίκη με 2-1 απέναντι στην  αγαπημένη του ομάδα την ΑΕΛ όλο το γήπεδο τον έβριζε εν χωρώ.
Εμείς τον στηρίξαμε όταν μας υποσχέθηκε ότι μετά την αποχώρηση του από την ομάδα μας δεν θα προπονήσει άλλον σύλλογο μέχρι το τέλος της περιόδου.
Εσείς κύριε Τσιώλη τι κάνατε?
Και να μην ξεχνάτε πως το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής δεν θα είναι το τελευταίο ως αντίπαλοι……

Vatos Locos
Συνδεσμος φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...