Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Μένει μέχρι να φύγει

Μένει μέχρι να φύγει ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος αποκάλυψε την ύπαρξη δύο προτάσεων για πιθανή πώληση της ομάδας.
«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι αυτόνομος, αυτοδύναμος και μόνο ο κόσμος μπορεί να οδηγήσει την ομάδα εκεί που της αξίζει και ο πιο αισιόδοξος δε θα ονειρευόταν»,τόνισε στην συνέντευξη τύπου ενώ έδωσε χρονικό όριο μεταβίβασης των μετοχών την 20η Απριλίου

«Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσω να διαλυθεί ό,τι χτίσαμε τρία χρόνια στο Βόλο, που είναι για σεμινάριο.Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα και πρέπει να υπάρχει ασφαλιστική δικλείδα ότι αυτός που θα βρεθεί θα τον οδηγήσει σε ασφαλή νερά. Αυτό που είπα πως θα πουλήσω τους παίκτες, είναι άδικο για τον κόσμο, δεν θα το κάνω. Του χρόνου με την οργάνωση που έχουμε θα είμαστε στην τριάδα, 100%»δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος σχετικά με την ενδεχόμενη αποχώρησή του από τον Βόλο.Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε αναλυτικά στον Novasport-Fm Αθηνών:

«Έδωσα έναν όρκο στον πατέρα μου πως φεύγω από το Βόλο. Απλά πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος και δεν είναι εύκολο, ειδικά στις εποχές που ζούμε. Αν αυτός ο επενδυτής βρεθεί, ο Αχιλλέας Μπέος έφυγε. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσω να διαλυθεί ό,τι χτίσαμε τρία χρόνια στο Βόλο, που είναι για σεμινάριο. 

Έχω ξεκινήσει ήδη συζητήσεις. Τη Δευτέρα σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσω θα αναφερθώ και στην επικείμενη μεταβίβαση μετοχών. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα και πρέπει να υπάρχει ασφαλιστική δικλείδα ότι αυτός που θα βρεθεί θα τον οδηγήσει σε ασφαλή νερά. Αυτό που είπα πως θα πουλήσω τους παίκτες, είναι άδικο για τον κόσμο, δεν θα το κάνω. Του χρόνου με την οργάνωση που έχουμε θα είμαστε στην τριάδα, 100%. Έχουμε ήδη έναν κορμό, κόσμο που μας στηρίζει και ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω.»

Σχετικά με την κλήση του από τον αθλητικό εισαγγελέα είπε:

«Εγώ έχω κληθεί να καταθέσω ως μάρτυρας και μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να προκύψουν στοιχεία ότι θα κληθεί κάποιος ως κατηγορούμενος. Αν από τις καταθέσεις προκύπτουν ενδείξεις ή αποδείξεις, τότε θα με καλέσει ως κατηγορούμενο. Εύχομαι κι ελπίζω να πάει η υπόθεση στο τέλος. Ήδη ξεκαθαρίζουν αρκετά πράγματα. Ας ελπίσουμε να γίνει άρση απορρήτων για να μάθει κόσμος ποιος μίλησε και τι είπε. Να πέσουν οι μάσκες του υποκλοπέα και του ανθρώπου που μόνταρε τις κασέτες, που δεν είναι άλλος από τον Νικόλα Πατέρα. Πήγαν για μαλλί και θα βγουν κουρεμένοι. Εμένα στη χειρότερη των περιπτώσεων να μου ασκήσουν μία ποινική δίωξη. Από πουθενά δεν προκύπτει καμία κατηγορία και καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. 


Τι με νοιάζει το Άρης-Παναθηναϊκός και το Μακάμπι-Ολυμπιακός; Με νοιάζει όμως το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης. Ας δούμε στην πορεία ποιος θα κάτσει στο σκαμνί. Εγώ δεν θα ανοίξω το στόμα μου για ένα εκατομμύριο πράγματα που ξέρω, γιατί εγώ έτσι μεγάλωσα. Δεν φοράω παντελόνια επειδή κρυώνω. Αν νομίζουν πως με δωρεές 200.000 ευρώ θα εξαγοράσουν συνειδήσεις, είναι γελασμένοι. Είμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο υπάρχουν απώλειες και από τις δύο πλευρές. Πάντα! Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να πολεμάω έντιμα. Ουδέποτε υπήρξα έμπορος ναρκωτικών ή είχα εταιρείες με δημόσια έργα. Αγωνίζομαι στα πλαίσια των δυνάμεών μου, δεν κάνω καμιά παρανομία και γι’ αυτό βγαίνω και τα λέω. Αν νομίζουν πως είναι εύκολος αντίπαλος ο Μπέος, θα εκτεθούν».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...