Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

To pregame με Καβάλα

Το κεφάλι ψηλά θα προσπαθήσει να σηκώσει ο Ολυμπιακός Βόλου στην Καβάλα,σε ένα παιχνίδι που κατά πολύ θα καθορίσει αν τελικά οι ερυθρόλευκοι θα καταφέρουν να κάνουν την υπέρβαση και να κατακτήσουν την 5η προνομιούχα θέση του πρωταθλήματος.
Με τον Μόνχε και τον Ρόκα να μην συμμετέχουν στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού,τον Καπετάνο να θεωρείται εκτός ομάδας,τον πρόεδρο να ψάχνει αγοραστή και τον Κατσαβάκη να προσπαθεί να ανακαλύψει τους αυτοματισμούς του Ολυμπιακού που τόσο έλειψαν στον ημιτελικό,το έργο της ομάδας μόνο εύκολο δεν είναι.
Στα χνάρια του Ολυμπιακού βαδίζει και η Καβάλα μετά την αναπάντεχη απόλυση του Κάσπερτσακ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γ.Ματζουράκη.Από τους Μακεδόνες θα λείπουν ο τιμωρημένος Καρντόσο και οι Σιόντης,Ντουγκλάο,ενώ αμφίβολος είναι ο Ονουάτσι.Σαν ματς της χρονιάς αντιμετωπίζουν το παιχνίδι οι άνθρωποι της Καβάλας με δωρεάν αλλά και φτηνά εισιτήρια. 
Σχεδόν απόλυτα ισορροπημένη είναι η προϊστορία των συναντήσεων των δύο ομάδων.Διαβάστε περισσότερα...
Η ΠΑΕ δεν ζήτησε εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα ενώ οι οργανωμένοι,επηρεασμένοι από τα τελευταία γεγονότα και την πίκρα του αποκλεισμού,δεν ανακοίνωσαν διοργάνωση εκδρομής για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι.Πάντως δεδομένο θεωρείται η παρουσία μεμονωμένων φιλάθλων των ερυθρολεύκων.
Ο Τριτσώνης ορίστηκε να διαιτητεύσει το παιχνίδι.Με τον συγκεκριμένο ρέφερι ο Ολυμπιακός έχει δύο εκτός έδρας νίκες με ΠΑΟ και Λάρισα.
Το παιχνίδι θα αρχίσει την Κυριακή στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανό από το Novasport 4. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...