Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος ο Τσιώλης!

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάκη Τσιώλη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.
Αφορμή για το "διαζύγιο" αποτέλεσε η ισοπαλία με τον Ηρακλή.Ραγδαίες οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάκη Τσιώλη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Ουσιαστικά ο Σάκης Τσιώλης ήταν αυτός που έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας μετά τα χθεσινά γεγονότα που έγιναν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ισοπαλία που παραχώρησε η ομάδα μας στον Ηρακλή.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του sportdog η ισοπαλία των ερυθρόλευκων δυσαρέστησε τον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος εισέβαλλε στα αποδυτήρια,  και τα έβαλε με τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου.Κάποια στιγμή, ο Μόνχε θέλησε να μιλήσει και να απαντήσει στον Μπέο, αλλά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εξάντλησε τον θυμό του χειροδικώντας εναντίον του. Αυτό αναφέρουν και οι μαρτυρίες των συμπαικτών του που ήταν μέσα στα αποδυτήρια εκείνη τη στιγμή.Το γεγονός αυτό ήταν που ώθησε τον Σάκη Τσιώλη στην παραίτηση σύμφωνα με την αθηναϊκή ιστοσελίδα.Η πλευρά του Μόνχε και των παικτών του Ολυμπιακού πάντως διάψευσαν με ανακοίνωσή τους την παραπάνω εκδοχή.Μάλιστα ο αργεντινός απορεί πως κανείς δημοσιογράφος δεν επικοινώνησε μαζί του για να επαληθεύσει το γεγονός.Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η δήλωση των αρχηγών της ομάδας,Αλβάρες,Καπετάνος,Σολάκης και Ούμπιντες.

«Ουδέποτε ο πρόεδρός μας κ. Αχιλλέας Μπέος έχει χειροδικήσει ενάντια σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον εις βάρος του Vicente Monje, μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα.Μέσα στα δύο χρόνια παρουσίας μας στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, η παρουσία του προέδρου μας στα αποδυτήρια έχει ως αποκλειστικό στόχο την εμψύχωση και μόνο της ομάδας, με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, είτε σε στιγμές έντασης, είτε σε στιγμές ηρεμίας. Οτιδήποτε άλλο διαδίδεται είναι κακόβουλο και ψευδές και μόνο σκοπό έχει να βλάψει το καλό κλίμα και την ηρεμία της ομάδας. Παραμένουμε όλοι ενωμένοι σαν μία γροθιά, με σκοπό να υλοποιήσουμε τους στόχους μας»,αναφέρει η ανακοίνωση.  

Εντύπωση προκάλεσε πάντως η  κίνηση οπαδών(;) υπογράφοντες ως "Αδέσμευτη Θύρα 1" οι οποίοι γέμισαν το κέντρο του Βόλου με χαρτάκια με περιεχόμενο ενάντια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός ενώ βρίσκεται μπροστά στον μήνα που μπορεί να αποδειχτεί ιστορικός για την ομάδα,βρίσκεται ξαφνικά πιθανότατα λόγω του γνωστού χαρακτήρα του προέδρου του,χωρίς καπετάνιο και σε αναζήτηση νέου προπονητή.


«Δεν σας χαιρετώ ξεχωριστά. Θα βλέπω κάθε παιχνίδι σας και θα είμαι μαζί σας. Θέλω να είστε μαζί και στα καλά και στα άσχημα. Η αιτία του “διαζυγίου” δεν έχει να κάνει με ένα περιστατικό. Υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας», είπε ο Τσιώλης στην τελευταία του ομιλία στα αποδυτήρια το πρωί της Δευτέρας.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...