Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Η απάντηση του Max

Η απάντηση του Max στους Austrian Boys ήλθε και...είναι για γέλια!


ΠΡΟΣ :1)Διεύθυνση Pegasus Magazines Publications
2)Έκδοτη-Διευθυντή περιοδικού MAX Κύριο Στέλιο Παπαζαφειρόπουλο
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΜΜΕ όλης Της ΧΩΡΑΣ 



Austrian Boys F.C – Athens Fans

Σας αποστέλλουμε τη συγκεκριμένη επιστολή με αφορμή την έκδοση του περιοδικού “MAX” το οποίο εκδόθηκε μαζί με την εφημερίδα Goal το περασμένο Σάββατο στις 2-10-2010, έντυπα των οποίων την κοινή έκδοση αναλαμβάνει η εταιρία ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΕ.
Το συγκεκριμένο τεύχος περιλαμβάνει ένα άκρως προσβλητικό άρθρο για την πόλη του Βόλου και την ομάδα που την εκπροσωπεί στην Super League τον «Ολυμπιακό Βόλου» και μάλιστα το άρθρο αυτό προωθείται στο εξώφυλλο του τεύχους με τον ανατριχιαστικό τίτλο
« … ΒΟΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑ , ΑΕΛ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ..ΝΤΟΥ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ» !!!!!!!!!
ένα τίτλος που παραπέμπει σαφώς με την φράση « … ντου μες την Αυστρία» …σε πράξεις Βίας κάτι το οποίο είναι απαράδεκτο και άκρως επικίνδυνο για νεαρά άτομα που θα διαβάσουν το συγκεκριμένο περιοδικό.
Οι εσωτερικές σελίδες τώρα του δήθεν αφιερώματος για την κόντρα Βόλου – Λάρισας (όπως τουλάχιστον διαφημίζονταν από το περιοδικό) ενόψει και του επικείμενου ποδοσφαιρικού ντέρμπυ περιέχουν ακόμα πιο προσβλητικό περιεχόμενο που προκαλεί αναγούλα και ανατριχίλα σε κάθε αναγνώστη με το ερώτημα που προκύπτει να είναι : γιατί τόσο μίσος και εμπάθεια για την όμορφη πόλη του Βόλου;.
Κάθε άλλο παρά αφιέρωμα δεν είναι, αφού παρουσιάζει τη γειτονική πόλη με παράδεισο και την ομάδα της με πρότυπο , ενώ την πόλη του Βόλου ότι χειρότερο μπορεί να φανταστεί ένας εχθρός της. Είναι απλά ένα εμετικό και μισαλλόδοξο άρθρο κατά της πόλης του Βόλου και των πολιτών της. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε μερικά αποσπάσματα :
«….. συνεπώς έχω μάθει να μισώ το ΒΟΛΟ και το ΛΑΟ του όλο»
«… ο Βόλος είναι μια πόλη στη κεντρική Ελλάδα, Σήμερα κατοικείται από 123119 κατοίκους, 40000 καγκούρια, 25000 αλκοολικούς, άλλους τόσους ναρκομανείς, 8055 γνωστούς αγνώστους και αντίστοιχα ΜΑΤ, 6009 φοιτητές και 10000 αλβανούς, πακιστανούς, κινέζους, ρώσους και καρδιτσιώτες . Είναι όλοι τους κουνάβια!»
Αναφορικά με τον αρθρογράφο που είναι άντρας και υπογράφει με γυναικείο ψευδώνυμο <<ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ>>. Μετά από διαδικτυακή έρευνα, το γραφείο τύπου των Austrian boys διαπίστωσε πως πρόκειται για άτομο που διαθέτει blog που εκφράζει φανατικά την υποστήριξη του στη ομάδα της ΑΕΛ και σε σύνδεσμο οπαδών της συγκεκριμένης ομάδας (http://maryfuckinmagdalene.blogspot.com) , αρά πως θα μπορούσε να υπογράφει ένα αντικειμενικό άρθρο για τις δυο πόλεις και τις ομάδες του;
Επίσης απλά και μόνο για να αξιολογήσουμε την ποιότητα του συγκεκριμένου ατόμου αναφέρουμε ότι σε άλλη ιστοσελίδα του δημοσιεύει φωτογραφία με τα οπίσθια του !!!!! και παραδέχεται δημόσια ότι δεν έχει βρει την σεξουαλική του ταυτότητα. (http://www.myspace.com/mrs_mary_magd...2%3A2847665%7D )

 Με όλα αυτά θέλουμε να αναδείξουμε και να εκφράσουμε την απορία μας πως εσείς και η εταιρία ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε έχει επιτρέψει την δημοσίευση ενός τέτοιου προσβλητικού άρθρου για μια ολόκληρη πόλη και συνεργάζεστε με ένα τέτοιο ανισόρροπο άτομο, μόνο έτσι μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε.
Αυτό που ζητάμε από εσάς είναι καταρχήν μια δημόσια συγγνώμη από τη πόλη του Βόλου στο επόμενο τεύχος σας και σας ενημερώνουμε ότι σκεφτόμαστε να κινηθούμε νομικά απευθυνόμενοι καταρχήν σε γενικό εισαγγελέα άλλα και τον αθλητικό εισαγγελέα για το μήνυμα προώθησης βίας στο εξώφυλλο σας άλλα και για το προσβλητικό άρθρο απέναντι στη πόλη του Βόλου.

Την παραπάνω επιστολή την υπογράφουν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων των Austrian Boys με έδρα το Βόλο και Athens Fans με έδρα την Αθήνα .

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ MAX (άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...)
Με λύπη μας αναγνώσαμε σήμερα την άκρως επιθετική επιστολή του συλλόγου σας αναφορικά με το δημοσιεύμα του περιοδικού ΜΑΧ (τεύχος Οκτωβρίου 2010) που φέρει τον τίτλο <Βόλος vs Λάρισα>. Θα θέλαμε να δηλώσουμε ρητά και σε σας και στους κατοίκους του Βόλου ότι το άρθρο είναι σαφώς γραμμένο με χιουμοριστική διάθεση από τον εξωτερικό συνεργάτη του περιοδικού μας με το ψευδώνυμο Μαρία Μαγδαληνή και ουδένα λόγο είχε να προσβάλλει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, την πόλη και τους κατοίκους αυτής.Για τους παρακάτω λόγους ελπίζουμε να δείξετε την κατανόησή σας και την καλή σας διάθεση:Θεωρούμε ότι το άρθρο προβάλλει εξίσου και τις δύο πόλεις με την αναφορά σε τοπικά πρόσωπα και ποδοσφαιριστές (παλαίμαχους ή μη) και φυσικά, όπως αναφέρεται και στο κείμενο, με χιούμορ (σελ 89 <χωρίς να αφήνουν αδιάφορο κανέναν εξωτερικό άνδρα παρατηρή με χιούμορ- βασική προϋπόθεση->).Αναφορικά με την πρόταση του άρθρου: «… ο Βόλος είναι μια πόλη στη κεντρική Ελλάδα, Σήμερα κατοικείται από 123119 κατοίκους, 40000 καγκούρια, 25000 αλκοολικούς, άλλους τόσους ναρκομανείς, 8055 γνωστούς αγνώστους και αντίστοιχα ΜΑΤ, 6009 φοιτητές και 10000 αλβανούς, πακιστανούς, κινέζους, ρώσους και καρδιτσιώτες . Είναι όλοι τους κουνάβια!» θεωρούμε ότι είναι σαφές ότι Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ που αποτυπώνουν την προσωπική του άποψη και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ.Για κανένα λόγο το περιοδικό ΜΑΧ δεν επιθυμεί να προωθήσει τη βία, είτε μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων είτε σε γενικευμένο επίπεδο. Σε κάθε τεύχος του περιοδικού μας φιλοξενούμε συνεντεύξεις αθλητών, φιλάθλων, παραγόντων από όλες τις ομάδες της χώρας, χωρίς καμία διάκριση ή εμπάθεια. Ο τίτλος <Ντου στην Αυστρία> δεν αναφέρεται σε πράξεις βίας, αλλά στην επιθυμία του συντάκτη για νίκη της ομάδας του.
 Είναι επιπλέον σαφές ότι ο συντάκτης του εν λόγω άρθρου δηλώνει εξαρχής και απερίφραστα ότι κατάγεται από την Λάρισα, οπότε ο αναγνώστης μπορεί εύκολα να συμπεράνει ότι οι απόψεις του είναι επηρεασμένες από τα προσωπικά του βιώματα. Επίσης, στον πρόλογο του άρθρου (σελ 86) αναφέρει <η Αθήνα είναι για σχεδόν όλη την επαρχία η πιο μισητή πόλη> και θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν λάβαμε καμία επιστολή από κανένα αθηναϊκό σύλλογο για προσβολή της φήμης της πόλης των Αθηναίων. Όσοι συντάκτες ή μέλη της ομάδας του περιοδικού κατάγονται από την Αθήνα σας ενημερώνουμε ότι δεν προσβλήθηκαν από το εν λόγω άρθρο.
 Τέλος, στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού ΜΑΧ φιλοξενήσαμε αφιέρωμα για τον οίκο εποχής <Σούλα> που βρίσκεται στην Λάρισα, χωρίς φυσικά να αμφισβητούμε την ηθική της εν λόγω πόλης. Η μοναδική μας αναφορά, δηλαδή, στην περιοχή της Λάρισας τον τελευταίο χρόνο ήταν για έναν οίκο ανοχής. Σας ενημερώνουμε ότι δεν λάβαμε ούτε από κατοίκους της Λάρισας επιστολή που να δείχνει ότι προσβλήθηκαν για το συγκεκριμένο αφιέρωμα.
 Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας να μας εκφράσετε τις αντιρρήσεις σας και ελπίζουμε να μας κατανοήσατε στο επίπεδο της καλής πίστης και του χιούμορ.
 Στη διάθεση σας για επιπλέον διευκρινίσεις.
Η ομάδα του ΜΑΧ
Το σχόλιο του OlympiakosVolou-Fans
Τι να πρωτοσχολιάσεις σε αυτή την απάντηση...το πόσο δήθεν επιθετική ήταν η επιστολή των Austrian Boys;Τα δήθεν λόγια του παππού της...Μαρίας που είναι κλεμμένα άλλωστε από το frikipaedia;Το κατά πόσο η φράση «ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ» αποτελεί προτροπή για επεισόδια από την στιγμή μάλιστα που το συγκεκριμένο άτομο που υπογράφει ως συγγραφέας,είναι γνωστός στα...οπαδικά λημέρια.Την ατυχή εξίσωση της παραπάνω πρότασης με το μίσος των επαρχιωτών για την Αθήνα;Το αντεπιχείρημα της μη προβολής της Λάρσας μέσω του MAX λόγω του μπουρδέλου της κυρίας Σούλας....Αναρωτιόμαστε αν ο συντάκτης της παραπάνω επιστολής έχει κάποια δομή στον τρόπο σκέψης του.....ΥΓ:ο Βόλος πλέον έχει 139.403 κατοίκους...και είναι μεγαλύτερος από την Λάρσα! 
Επιστολή απάντηση Austrian Boys – Athens Fans :
Διαβάζοντας την απάντηση “ Tης ομάδας ΜΑΧ” (παράξενο ..δεν έχει διευθυντή αυτό το περιοδικό να απαντήσει επώνυμα ;;;;;) στην επιστολή που αποστείλαμε για το αισχρό και προσβλητικό άρθρο απέναντι στην πόλη του βόλου και της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε.
Καταρχήν είναι απογοητευτικό, το γεγονός ότι το περιοδικό αντί να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να ζητήσει μια απλή ΣΥΓΝΩΜΗ απέναντι στο κόσμο του Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου, επιλέγει να καλύψει το «ανισόρροπο» άτομο με το οποίο συνεργάζεται (τον χαρακτηρίζουμε έτσι αφού σε ιστοσελίδα του δείχνει τα οπίσθιά του και δηλώνει ότι δεν έχει βρει … τον προσανατολισμό του!!!) και έγραψε αυτό το αίσχος που προκαλεί σε βίαιες πράξεις και βρίζει τους κατοίκους της πόλης του Βόλου.
Αναφορικά με την ουσία της απάντησης του περιοδικού νομίζουμε ότι προσβάλει τη νοημοσύνη όλων των σκεπτόμενων ανθρώπων.
Καταρχήν κύριοι έχουμε χιούμορ και μάλιστα πολύ, άλλα ποιος μπορεί να θεωρήσει χιούμορ την αναγραφή ότι η πόλη του Βόλου κατοικείτε από
  «…. 40000 καγκούρια, 25000 αλκοολικούς, άλλους τόσους ναρκομανείς, 8055 γνωστούς αγνώστους και αντίστοιχα ΜΑΤ, 6009 φοιτητές και 10000 αλβανούς, πακιστανούς, κινέζους, ρώσους και καρδιτσιώτες…».
 Όσο για αυτό που αναφέρετε ότι τάχα ο συντάκτης χρησιμοποιεί λόγια του παππού του ..είναι πολύ γνωστό δημοσιογραφικό τρικ να αναδεικνύεις πράγματα που θέλεις βάζοντας τα στο στόμα κάποιου άλλου. Και επειδή δεν είμαστε χθεσινοί …τα δήθεν λόγια του παππού του συντάκτης σας «Μαρία Μαγδαληνή»  είναι κλεμμένα άλλωστε από το frikipaedia.
  Για το περίφημο εξώφυλλο σας με τον τίτλο « ΑΕΛ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ». Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε, άλλα η ερμηνεία που δίνετε στην απάντηση σας ότι δηλαδή …δεν αναφέρεται σε πράξεις βίας άλλα στην επιθυμία του συντάκτη για νίκη της ομάδας του…. υποτιμάει όλους όσους την διαβάζουν άλλα και αυτόν που την έγραψε. Όλοι γνωρίζουν ότι η λέξη «ντου» παραπέμπει σε βίαιη είσοδο και ανθρώπινη σύγκρουση.. και σε τίποτα άλλο.
Λοιπόν για να τελειώνουμε, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου τι άλλο γράφετε στο περιοδικό σας για τους οίκους ανοχής της γειτονικής πόλης ή για κατοίκους οποιασδήποτε άλλης πόλης, άλλα το συγκεκριμένο αισχρό άρθρο σας δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητο ούτε από εμάς ούτε από άλλους θεσμικούς παράγοντες της πόλης, άλλα ούτε και από την δικαιοσύνη, δηλαδή με απλά λόγια έπεται συνέχεια.
Υ.Γ προς Διεύθυνση Σύνταξης εφημερίδας Goal
Το να δημοσιεύετε και να προβάλετε στο οπισθόφυλλο της εφημερίδας σας μια απάντηση σε μια επιστολή που έχει αποσταλεί και σε εσάς άλλα ΔΕΝ την έχετε δημοσιεύσει καθόλου, πώς χαρακτηρίζεται; Μήπως αντιδεοντολογικό;
Εφόσον επιλέξατε να δημοσιεύσετε την απάντηση της «ομάδας του MAX» στην επιστολή που στείλαμε. Δεν θα έπρεπε πρώτα ή ταυτόχρονα να έχετε δημοσιεύσει και τη δική μας επιστολή. Περιμένουμε να επανορθώσετε
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...