Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Απλά και εύκολα!

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα έναντι στην ομάδα της Ηλιούπολης,την οποία νίκησε εύκολα με σκορ 3-1 και εδραιώθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
H εμφάνιση των ερυθρολεύκων απλοποίησε τα πράγματα αφού από το α΄μέρος προηγήθηκαν με σκορ 0-2 και δεν έχασαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον έλεγχο του αγώνα ακόμα και όταν ο Κάμπας μείωσε παροδικά το σκορ.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα έναντι στην ομάδα της Ηλιούπολης,την οποία νίκησε εύκολα με σκορ 3-1.H εμφάνιση των ερυθρολεύκων απλοποίησε τα πράγματα αφού από το α΄μέρος προηγήθηκαν με σκορ 0-2 και δεν έχασαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον έλεγχο του αγώνα ακόμα και όταν ο Κάμπας μείωσε παροδικά το σκορ.
Η πρώτη φάση ανήκε στον Ολυμπιακό, όταν στο τρίτο λεπτό, σε κόρνερ του Καπετάνου από τα δεξιά, η κεφαλιά του Σιαλμά πέρασε μόλις άουτ. Η πίεση του Ολυμπιακού απέδωσε καρπούς και στο 10' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λιαπάκη ο Σολάκης με όμορφο σουτ «κάρφωσε» την μπάλα στο γάμα του Τακίδη και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Βόλου. Ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεση και καθήλωσε τους γηπεδούχους σε ρόλο αμυντικό. Στο 22' ο Ροτζέριο έγινε αποδέκτης της μπάλας, όμως το σουτ του κόντραρε σε σώματα. Αντίστοιχη φάση σημειώθηκε ένα λεπτό αργότερα, με τον Ροτζέριο να σουτάρει άουτ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 25' με τον Μουνιόθ να εκτελεί απευθείας φάουλ και τον Κηπουρό να μπλοκάρει σταθερά. Στο 33' ο Τακίδης εκτινάχθηκε στο δεξί του γάμα κι έδιωξε το δυνατό σουτ του Ροτζέριο από πολύ μακρια.Ο βραζιλιάνος είχε αντιληφθεί τον πορτιέρο των γηπεδούχων εκτός θέσης. Το 2-0 για τον Ολυμπιακό έγινε στο 41' όταν ο Σιαλμάς μπήκε από τα δεξιά, πάσαρε παράλληλα στον Ουμπίντες κι εκείνος με πλασέ νίκησε τον Τακίδη.
Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός δημιούργησε την πρώτη φάση, όταν στο 50' ο Ούμπιτες έκανε την κάθετη πάσα και ο Σολάκης από πλάγια θέση σούταρε άουτ. Η Ηλιουπολη απάντησε με τον Κούτση να σουτάρει άουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 63' έπειτα από απανωτά λάθη της άμυνας της Ηλιούπολης, ο Φούφουλας μπήκε στη φάση, αλλά νικήθηκε από τον Τακίδη. Στο 68' ο Αλημπάς σούταρε χλιαρά από πλεονεκτική θέση, με τον Κηπουρο να μπλοκάρει εύκολα. Τα επόμενα λεπτά κύλησαν χωρίς φάσεις, μέχρι το 82', όταν ο Σαρμιέντο σέντραρε και ο Κάμπας με όμορφη κεφαλιά έκανε το 2-1. Ένα λεπτό μετά ο Αρβανίτης δεν μπόρεσε με διπλή προσπάθεια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Τακίδη. Στο 88' σε απευθείας εκτέλεση του Καπετάνου, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Ωστόσο, αυτό που δεν κατάφερε δύο λεπτά νωρίτερα το έκανε στο 90', όταν βρέθηκε μόνος του έπειτα από λάθος του Παραρά και πλάσαρε σωστά τον Τακίδη για να κάνει το τελικό 3-1. 
Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά προβληματίστηκε από το 56' και για το επόμενο δεκαπεντάλεπτο μέχρι να «δέσει» το κέντρο του μετά την αποχώρηση του Ροτζέριο.Κατά τα άλλα η ομάδα ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και πήρε δίκαια την νίκη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τακίδης, Δημήτρης, Ψαρρής, Κόλτσης, Νικολόπουλος, Παραράς, Στεφανίδης (51' Αλημπάς), Νατσέφσκι, Μουνιόθ (60΄ Σαρμιέντο), Γήττας (80΄ Δωροβίνης), Κάμπας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κηπουρός, Κόρμπος, Ζαραδούκας, Μπουλούτ, Ροτζέριο (56' λ. τ. Φούφουλας), Ψυχογιός, Σολάκης, Ούμπιντες (76΄ Αμπράμοβιτς), Σιαλμάς (70΄ Αρβανίτης), Καπετάνος, Λιαπακης.
Νίκος Παντέλης (Προπονητής Ηλιούπολης): Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τον αγώνα.Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου. 

Σάκης Τσιώλης : Σε μια δύσκολη καμπή του Πρωταθλήματος καταφέραμε και πήραμε τη νίκη.Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και μετά τα δύο γκολ ελέγξαμε το ματς.Απέναντι μας είχαμε μια πολύ καλή και δυναμική ομάδα.Η νοοτροπία του νικητή που έχουμε μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη.Καλή συνέχεια στην Ηλιούπολη και στον φίλο μου, Νίκο Παντέλη.

Γιώργος Νικολόπουλος (Παίκτης Ηλιούπολης): Για εμάς είναι ένα κακό απόγευμα.Χάσαμε τρεις βαθμούς.Την ισορροπία μας μπορούμε να τη βρούμε μέσα από τα αποδυτήρια.
Φώτης Κηπουρός : Νομίζαμε ότι θα είχαμε ένα εύκολο παιχνίδι μπροστά μας.Όμως εμείς το κάναμε εύκολο με τα 2 γκολ που πετύχαμε.Η νίκη είναι πολύ σημαντική όμως έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.Καλή συνέχεια στην Ηλιούπολη.

  • Κόντρα στα αγροτικά μπλόκα,στο κρύο,στο ψιλόβροχο στην απαγόρευση των μετακινήσεων και στην τηλεοπτική μετάδοση,γύρω στους 150 φίλους του Ολυμπιακού βρεθήκαν στο πλευρό της ομάδας.Συνολικά περί των 600 φίλων του ποδοσφαίρου παραβρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου.
  • Μικροεπεισόδιο δημιουργήθηκε στα επίσημα με τον Αλέξη Κούγια ο οποίος δεν φαίνεται να είναι πουθενά ιδιαίτερα συμπαθής.Όταν αποχώρησε στο 70' περνώντας από την πλευρά των οπαδών του Ολυμπιακού,κάποιοι φίλοι των ερυθρόλεύκων τον αποδοκίμασαν.Η παρέμβαση του Α.Μπεόυ ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν άμεση:«Τι τον βρίζετε ρε παιδιά,τι σας έκανε?».Ο γνωστός δικηγόρος αναγκάστηκε να σταματήσει και να του δώσει το χέρι  μέσα από τα κάγκελα. 
  • Δεν εμπνέει εκ πρώτης όψεως ανησυχίας ο τραυματισμός του Ροτζέριο.
  • Χωρίς κανέναν πρόβλημα η συνύπαρξη οπαδών των δύο ομάδων στην ίδια κερκίδα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...