Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Βγαλμένο από σενάριο του Χίτσκοκ!

Μπροστά σε 5500 φίλους του ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να λυγίσει την αξιόμαχη Αναγέννηση
...η οποία μάλιστα στις καθυστερήσεις κι ενώ όλη η ομάδα του Βόλου ήταν μπροστά προσπαθώντας να παραβιάσει την εστία του Κουτσόπουλου,κατάφερε με τον  Διγκόζη να σκοράρει δίνοντας την μεγάλη νίκη στην ομάδα του κάμπου. 

Πριν το γκολ των φιλοξενούμενων ο Ούμπιντες νικήθηκε από τον Κουτσοπουλο χάνοντας το πρώτο πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα.Με πολλά λάθη η διαιτησία του Στραντζαλίδη και των βοηθών του καθώς όπως φαίνεται απέδωσαν καρπούς οι απανωτές ανακοινώσεις των...πολλών και διαφόρων!

Τελικά ο Σάκης Τσιώλης δεν «θυσίασε» τον Αλβάρεζ για να ξεκινήσει τον Αμπράμοβιτς μπροστά και προτίμησε την λύση του Χανιώτη.

Έτσι η ομάδα του Βόλου άρχισε τον αγώνα με το εξής σχήμα:

Γλύκος,Κοτίτσας, ,Κακαράς,Μπουλούτ,Αρβανίτης,Αλβάρεζ,Ζαραδούκας,Ουμπίντες ,Μόνχε,Ροτζέριο,Χανιώτης.

Ο Ολυμπιακός έδειξε σημάδια κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια και δεν ήταν τόσο δραστήριος όσο είχε συνηθίσει τους φίλους του.Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ήταν μόλις στο 5' όταν ο Χανιώτης προσπάθησε να βρει τον Ροτζέριο αλλά ο Κουτσόπουλος πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 13' η Καρδίτσα απείλησε όταν μετά από άστοχη έξοδο του Γλύκου ο Ζαραδούκας πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα πριν των επιθετικών της ομάδας του κάμπου.

Ο βοηθός διαιτητής Μερκενίδης υπέπεσε σε σφάλμα όταν στο 19' σταμάτησε τον Ροτζέριο που έβγαινε μόνος του απέναντι στον Κουτσόπουλο. Ο μέσος του Ολυμπιακού καλύπτονταν τουλάχιστον 2 μέτρα με «γυμνό μάτι» από τους αμυντικούς της Αναγέννησης. Στο 25' ο Κοτίτσας από τα πλάγια και πάλι σέντραρε επικίνδυνα με τον Κουτσόπουυλο και πάλι να μπλοκάρει την μπάλα .Ο Σάκης Τσιώλης από νωρίς ,μόλις στο 35' ,έκανε την πρώτη αλλαγή περνώντας τον Κοντέων στην θέση του Κακαρά. Όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Ολυμπιακού καθώς στο επόμενο 5λεπτο Ζαραδούκας σε διεκδίκηση της μπάλας τραυματίστηκε και έτσι ο Σωτήρχος πέρασε στην θέση του βρίσκοντας τον Ολυμπιακό να έχει «ξοδέψει» δύο αλλαγές με την λήξη του ημιχρόνου. Ο Κοντέων στο 39' πάντως θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, το σουτ του όμως μπλόκαρε ο Κουτσόπουλος.

Στο β μέρος ο Ολυμπιακός και πάλι ήταν πιο νωθρός του αναμενόμενου. Το διαιτητικό τρίο συνέχισε το «σόου» του αποδεικνύοντας και πάλι πόσο γελοίες ήταν οι φωνές που μιλάνε για δήθεν διαιτητική εύνοια! Ο Κοντέων ο οποίος φανερά ξεκίνησε πίσω από την καρδιτσιώτικη άμυνα και πάλι «σταμάτησε» μετά από την υπόδειξη του βοηθού. Ο Μπουλούτ έφτασε κοντά στο γκολ με εκτέλεση φάουλ αλλά ο Κουτσόπουλος μπλόκαρε στην γωνία του.Ο Στραντζαλίδης ανακάλυψε φάουλ σε επέμβαση του Αρβανίτη έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού και εκτός αυτού τιμώρησε τον ερυθρόλευκο αμυντικό με κίτρινη κάρτα. Από το φάουλ - φάντασμα ήρθε και το δοκάρι της Αναγέννησης. Το παιχνίδι μετά το 65' άνοιξε επικίνδυνα με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες στις δύο εστίες. Ο Φέρστερ για την Καρδίτσα και ο Χανιώτης για τον Ολυμπιακό έχασαν καλές ευκαιρίες. Στο 75' ο Τσιώλης αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα αντικαθιστώντας τον Αλβάρεζ με τον Αμπράμοβιτς. 

Με τους βοηθούς να είναι αποφασισμένοι να σταματάνε τον Ολυμπιακό σε κάθε φάση ακόμα και με  3 φορ η ομάδα του Βόλου διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Ροτζέριο με τον Στραντζαλίδη να μην συγκινείτε.Στην επόμενη φάση πάντως ο Μακεδόνας ρέφερι δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.Ο αμυντικός της Καρδίτσας Δούκας αγκάλιασε κυριολεκτικά τον Χανιώτη με τον Στραντζαλίδη να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών.Ο Ούμπιντες όμως αυτή τη φορά στάθηκε μοιραίος και η εκτέλεσή του αποκρούστηκε από τον καλύτερο παίκτη της Καρδίτσας τον Κουτσόπουλο.
Στην αντεπίθεση μάλιστα ο νόμος του ποδοσφαίρου και πάλι επαληθεύτηκε με τον Διγκόζη να παραβιάζει την εστία του Γλύκου και να χαρίζει την μεγάλη νίκη στην Αναγέννηση. 

O Σάκης Τσιώλης δήλωσε μετά το παιχνίδιΣυγχαρητήρια στην Αναγέννηση παρά την πίκρα που μας έδωσε με αυτό το αποτέλεσμα.Η ανάπτυξη του παιχνιδιού μας έπρεπε να είναι από τα άκρα αλλά δεν είχαμε τις κατάλληλες βοήθειες και δεν μας άφησε η Καρδίτσα.Στο β μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι με τις αντεπιθέσεις που κάναν.Ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα παρόλαυτα ο κόσμος μας συμπαραστάθηκε και τον ευχαριστούμε.Μας προβληματίζει το γεγονός που δεν μπορούμε να σκοράρουμε εύκολα και δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση


  • *150 φίλοι της Καρδίτσας παρακολούθησαν τον αγώνα από την θύρα 6
  • *Κιτρινες κάρτες δέχτηκαν για την Καρδίτσα οι Αγγελόπουλος,Μπιτέλης,Φέρστερ,Μπουντούρης και οι Χανιώτης, Αρβανίτης για τον Ολυμπιακό.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...