Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Με φόρα στο πρώτο,κάθησε στο δεύττερο!

Οι 5.000 θεατές που παρακολούθησαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Ηλιούπολη είδαν μία ομάδα με δύο πρόσωπα.

Στο πρώτο μέρος θαύμασαν έναν Ολυμπιακό που εξαφάνιζε κατά διαστήματα την μπάλα , ανεβοκατέβαζε τον ρυθμό του παιχνιδιού όποτε αυτός ήθελε,δημιούργησε μια ντουζίνα ευκαιρίες και πολύ άνετα και φυσιολογικά προηγήθηκε με 3-0.Το 1-0 στο 6΄όταν ο Ζαραδούκας με ένα ευθύβολο σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Θέμελη,το 2-0 στο 37΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ροτζέριο, ο Αλβάρεζ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα του πορτιέρο των φιλοξενουμένων και το 3-0 στο 45+ όταν  ο Χανιώτης με μία καταπληκτική προσπάθεια από τα δεξιά πέρασε δύο παίκτες της Ηλιούπολης μπήκε στη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Αμπράμοβιτς που επιχείρησε σουτ, οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή και ο επερχόμενος Ροτζέριο σημείωσε το γκολ.

Στο β μέρος τα πράγματα άλλαξαν.Ο Ολυμπιακός χαλάρωσε άφησε τους παίκτες  της Ηλιούπολης να παίξουν με την μπάλα στα πόδια τους και η άμυνα της ομάδας του Βόλου για ακόμα μία φορά «κοιμήθηκε»σε δύο φάσεις.Στο 57' ο Νατσέφσκι και στο 60' ο Κρητικός μείωσαν σε 3-2 και έδωσαν στους παίκτες της Ηλιούπολης το δικαίωμα να σκέφτονται την ισοφάριση και τον Νίκο Παντέλη να δηλώνει ευθαρσώς πως ο διαφαινόμενος «υγιεινός περίπατος» του Ολυμπιακού κατέληξε να είναι παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς...Ουσιαστικά πάντως  μετά το 3-2 η ομάδα μας κινδύνεψε μόλις σε μία φάση στο 80' με ισοφάριση όταν ο Γλύκος επενέβη θετικά σε πλασέ του Τουρέ,ενώ θα μπορούσε σε 3-4 περιπτώσεις να «τελειώσει» το ματς αν οι παίκτες μας ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια!

Ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού:

«Εγώ θα ξεκινήσω από αυτά που είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο. Τους είπα ότι αυτό το σκορ δεν ανταποκρίνεται στη δυναμικότητα που έχει η ομάδα της Ηλιούπολης, απλά βρεθήκαμε μπροστά από ένα γκολ, το οποίο σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα και μιλάω για το γκολ του Ζαραδούκα. Μετά πράγματι υπήρξε μία αδράνεια από την Ηλιούπολη, εκμεταλλευτήκαμε και κάναμε το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι ότι έχουν γίνει πολλές ανατροπές και ιδιαίτερα μία σκληροτράχηλη ομάδα όπως είναι η Ηλιούπολη πολύ δύσκολα θα παραδώσει το παιχνίδι, γνωρίζοντας και την ομάδα και τον προπονητή. Δυστυχώς αδρανήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Από εκεί και πέρα αποκτά ψυχολογία η αντίπαλη ομάδα, αρχίζει να ελπίζει ότι μπορεί να μπει και πάλι στο παιχνίδι και κάπως έτσι έγινε και αυτό το σκορ. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο έχουν γίνει ανάλογες ανατροπές και θα μπορούσαμε να ισοφαριστούμε στο τέλος. Η νίκη μας όμως είναι δίκαιη βάσει των ευκαιριών που είχαν οι δύο ομάδες και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε 3-4 πολύ αξιόλογες, όχι όμως στις στημένες φάσεις. Παρόλα αυτά το σημαντικό για μας είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς που τους θέλαμε πάρα πολύ και βλέπουμε μπροστά. Έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με τον Πιερικό και τη Δόξα Δράμας, εκτός έδρας, θα κοιτάξουμε και στα δύο να ανταποκριθούμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Εύχομαι από την καρδιά μου τόσο στην Ηλιούπολη όσο και στον κ. Παντέλη καλή συνέχεια σε αυτό το πρωτάθλημα, στην πρώτη τους συμμετοχή και σίγουρα είναι πολύ δύσκολη η προσπάθεια που κάνουν».

Ολυμπιακός Βόλου: Γλύκος, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Αρβανίτης, Λιόλιος, Αλβάρεζ, Μπουλούτ, Ροτζέριο, Ουμπίντες(87΄ Μόνχε), Χανιώτης, Αμπράμοβιτς(60΄ Πλιάγκας).

Μικρά και πικάντικα


  • Tην κίτρινη κάρτα του ρέφερι αντίκρισαν οι Ούμπιντες, Ψυχογιός, Άλβαρεζ.
  • Πόλύ κακός ο διαιτητής Βασηλιάς,«έπνιξε» ανατροπή του Ροτζέριο μέσα στην μεγάλη περιοχή και άφησε την άτεχνη ομάδα της Ηλιούπολης να μαρκάρει επικίνδυνα τους παίκτες του Ολυμπιακού διακινδυνεύοντας σοβαρό τραυματισμό παικτών.Ο Πλιάγκας ήταν ένα από τα «θύματα» των δυνατών τάκλιν των αθηναίων.Μόλις 5 κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Ηλιουπολίτες.

  • * 18 μη οργανωμένοι φίλοι της Ηλιούπολης είδαν το ματς από την θύρα 6
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...