Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Όσα φάμε και όσα βάλουμε...

Αγγλία θύμισε σήμερα το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Νίκαια!


Σε ένα παιχνίδι που έκοψε κυριολεκτικά την ανάσα γηπεδούχων και φιλοξενουμένων από την αρχή έως το τέλος, ο Ολυμπιακός Βόλου παρά τα 4 γκολ που σημείωσε σήμερα στο γήπεδο της Νίκαιας, απέναντι στον Ιωνικό και παρά το γεγονός ότι δύο φορές βρέθηκε μπροστά στο σκορ, έφυγε τελικά με το βαθμό της ισοπαλίας, αφού ο αγώνας έληξε 4-4. 

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα στα ερυθρόλευκα οι Ρομοντίνι και Παρόντι. 

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και διεκδίκησε τη νίκη από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Στο 2' μετά από κόρνερ του Παρόντι, ο Ηλίας Ιωάννου με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0.

Στο 12' σημειώθηκε ο μικροτραυματισμός του Ρομοντίνι, ενώ στο επόμενο λεπτό μετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Φουκούντα κάνει δυνατή κεφαλιά που μπλοκάρει εύκολα ο Βεζυρίδης. Στο 21' σουτ του Αναστασιάδη περνάει έξω από την εστία του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι ερυθρόλευκοι στο 31' βρίσκονται με 0-2 μπροστά στο σκορ, αφού μετά από κάθετη πάσα του Ουαταρά, ο Χανιώτης με πλασέ πετυχαίνει το δεύτερο γκολ για τη βολιώτικη ομάδα.

Πέντε λεπτά αργότερα, στο 36' μετά από πάσα του Κάσας, ο Μπαλάφας με πλασέ μειώνει σε 1-2.

Ο τραυματισμός του Κουτσοκώστα αφήνει για αρκετά λεπτά τον Ολυμπιακό Βόλου με 10 παίκτες και στο 39' η ομάδα του Ιωνικού εκμεταλλεύεται το αριθμητικό πλεονέκτημα και κάνει την ισοφάριση με γκολ του Κάσας, και το ισόπαλο 2-2 διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 47' ο Φουκούντα δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Ιωνικού με γκολ που πετυχαίνει με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, μετά από κόρνερ του Γκονζάλες και κάνει το 3-2.

Στο 58' μετά από κόρνερ που εκτελεί ο Παρόντι, ο Ιωάννου με πλασέ κάνει το 3-3.

Στο 82' ο Ασλανίδης κάνοντας εκπληκτική προσπάθεια και περνώντας μέσα από 3 παίκτες του Ιωνικού κάνει πάσα στον Ροζάλες ο οποίος με εντυπωσιακό πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα του Πουρή και δίνει για δεύτερη φορά στον αγώνα το προβάδισμα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου κάνοντας το 3-4.

Ο διαιτητής «βλέπει» πέναλτι στο 90'! για την ομάδα του Ιωνικού (δεν έχει «δει» όμως πιο πριν την καθαρή ανατροπή του Χανιώτη από τον τερματοφύλακα του Ιωνικού Πουρή) και ο Φαμπίνιο αναλαμβάνει την εκτέλεσή του, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βεζυρίδη και διαμορφώνει το τελικό 4-4.

Οι κάρτες του αγώνα

Κίτρινες: 27' Παρόντι, 46' Λιόλιος, 77' Ροζάλες, 88' Κοντέων

Oι συνθέσεις:

Ιωνικός: Πουρής, Μπαλάφας, Φαμπίνιο, Αναστασιάδης, Τόνι Γκονζάλες (80' Κρητικός), Πέτρου, Γκαμπόρ (75' Σιόβας), Παπαζούδης, Χατζής, Φουκούντα, Κάσας (86΄ Γκόγκας).

Ολυμπιακός Βόλου:

Βεζυρίδης, Αλβάρεζ, Κουτσοκώστας (37' λ.τ. Κοντέων), Λιόλιος, Πακάλτσης, Ρομοντίνι, Ιράλα (65' Ασλανίδης), Παρόντι (74' Ροζάλες), Ουαταρά, Ιωάννου, Χανιώτης.

Ακολούθησε συνέντευξη τύπου όπου προπονητές και παίκτες δήλωσαν:

Αντόνιο Αντονούτσι (βοηθ. Προπονητή του Τζουτζέπε Ματεράτσι, προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου):

«Ζητάω συγνώμη εκ μέρους του κ. Ματεράτσι αλλά λόγω οικογενειακών θεμάτων έπρεπε να αναχωρήσει αμέσως για Ρώμη. Σήμερα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι που ικανοποίησε τους θεατές με 8 γκολ. Ξέραμε ότι οι αντίπαλοι έχουν μία πολύ καλή ομάδα, ξέραμε τον τρόπο του παιχνιδιού τους. Εμείς λόγω της παρουσίας των δύο νέων παικτών μας αλλάξαμε την ομάδα και στον επιθετικό τομέα τα πήγαμε πολύ καλά. Πρέπει να δουλέψουμε στον αμυντικό τομέα και κυρίως στις στημένες φάσεις γιατί είναι αμαρτία που χάσαμε αυτόν τον αγώνα, παρά τα 4 γκολ που πετύχαμε. Δεχτήκαμε άλλα 4 γκολ από λάθη που δεν πρέπει να γίνονται. Στην κυκλοφορία της μπάλας η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ήταν πολύ καλύτερη».

Ιωάννου (βοηθ. Προπονητή του Νίκου Γκουλή, προπονητή του Ιωνικού)

«Σήμερα αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Παρά τα 4 γκολ που πετύχαμε, δεν πανηγυρίσαμε την επιτυχία».

Χανιώτης, παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον κόσμο με πολλά γκολ αλλά θα προτιμούσα να έχουμε πετύχει ένα μόνο γκολ και να έχουμε πάρει τον αγώνα. Χρειάζεται να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε τις στημένες φάσεις. Ζητούμε συγνώμη από τον κόσμο μας που δεν καταφέραμε να πετύχουμε τη νίκη και διατηρώ επιφυλάξεις για το πέναλτι του Ιωνικού».

Γκόγκας, παίκτης Ιωνικού

«Μετά τα τελευταία αποτελέσματα θέλαμε σήμερα τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ευθύνη ανήκει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πρέπει να δουλέψουμε στα λάθη μας. Συγνώμη από τον κόσμο που είδε πολλά γκολ, δεν χάρηκε όμως μία νίκη».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...