Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Ιταλικές εμμονές έφεραν το Χ

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από πολύ...ξύλο, Ολυμπιακός και Ατρόμητος μοιράστηκαν βαθμούς.
Για την ισοπαλία δεν φρόντισαν μόνο οι Κάκος ,Σαραιδάρης που ακύρωσαν κανονικό γκολ του Ολυμπιακού στο 10΄,αλλά και οι κινήσεις του Ματεράτσι που εκ του αποτελέσματος δεν τον δικαιώνουν.

Η ομάδα μας άρχισε δυνατά ,πίεσε από τα δεξιά με τον Ιωάννου και το γκολ ήρθε στο 23' με την σέντρα του Ιωάννου και τον συνεπώνυμό του ,να την καρφώνει στα δίχτυα υπό την πίεση του Χανιώτη και να κάνει το 1-0 προκαλώντας πανηγύρια από του 7.000 Ολυμπιακούς που το είχαν κατακλύσει.

Λίγο πριν το τέλος του α' ημιχρόνου ο Καλατζής με ωραίο σουτ ισοφάρισε.Το γκολ αποτέλεσμα της αδυναμίας της αριστερής μας πλευράς όταν ο Ραγκουέλ έβγαινε μόνιμα μόνος του με 2-3 παίκτες.

Η ομάδα μας έπειτα δεν είχε τις πολλές ευκαιρίες.Ο Κουτσοκώστας στο 80' και στο 85΄βρέθηκε σε απόσταση βολής αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι.

Ασφαλώς τα επεισόδια που έγιναν στις κερκίδες προκάλεσαν εντύπωση.Οι οπαδοί του Ατρομήτου ,300 περίπου σε αριθμό με την είσοδό τους άρχισαν να προκαλούν με υβριστικά συνθήματα και χειρονομίες τους φίλους του Ολυμπιακού.Όταν αυτοί απάντησαν τα πράγματα ξέφυγαν με συνέπεια οι φίλοι του Ατρομήτου να αναγκαστούν να πηδήξουν στο ταρταν για να γλυτώσουν αφού κυνηγήθηκαν από τους φανατικούς του Ολυμπιακού.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...