Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Στο καναβάτσο οι γειτονιές!

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, επικράτησε 2-0 του Θρασύβουλου.
Το αποτέλεσμα αυτό... έριξε από την προνομιούχο τριάδα του Αθηναίους, ενώ οι γηπεδούχοι βελτίωσαν κι άλλο τη θέση τους στη βαθμολογία.

Οι βολιώτες διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο οποίος ήταν πολύ καλός από πλευράς ποιότητας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και στο τέλος κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση των «πράσινων».

Η ομάδα μας έχασε πολλές καλές ευκαιρίες με τον Βέρμπη και τον Χαικάλη να δημιουργούν τουλάχιστον 5 κλασικές στο τέρμα του Κοτάκη στο α' μέρος.

 Για να φτάσουμε στο 70΄ οπότε έγινε η φάση που άλλαξε την ροή του αγώνα. Συγκεκριμένα σε επίθεση της ομάδας μας από τα δεξιά και συρτή σέντρα του Χαικάλη ο Φονσέκα πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με πλασέ έκανε το 1-0. Προς μεγάλη έκπληξη όλων ο επόπτης υπέδειξε τον Βραζιλιάνο σε θέση οφσάιντ και ακύρωσε το γκολ κάτι που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην κερκίδα από τους 3500 φίλους της ομάδας.

 Πριν κοπάσουν οι διαμαρτυρίες για την εξόφθαλμη μεροληψία εις βάρος της ομάδος μας ο Κοντέων απεκατέστησε την αδικία με το πρώτο φετινό του γκολ. Συγκεκριμένα στο 73΄ από όμορφη επίθεση της ομάδος μας από δεξιά ο Κοντέων έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με όμορφο πλασέ στην αριστερή γωνία του Κωστάκη ο οποίος ήταν αδύνατο να αντιδράσει έγραψε το 1-0. Από εκείνο το σημείο και μετά και με την βοήθεια της εξέδρας η ψυχολογία της ομάδος μας ανέβηκε κατακόρυφα,
Το έργο των «ερυθρόλευκων» έγινε πιο εύκολο στο 84' όταν απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Δήμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ολυμπιακός αξιοποίησε το γεγονός αυτό και στο 88' έφτασε στο δεύτερο γκολ με τον Χαϊκάλη, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Παπαδόπουλος: Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας
«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κερδίσαμε μια ομάδα από τις καλύτερες της κατηγορίας, η οποία χαρακτηρίζεται για την σταθερότητά της. Παράλληλα, συνεχίζει στο κύπελλο Ελλάδος κα της εύχομαι να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.
Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη καταφέραμε και πετύχαμε δύο πολύ ωραία τέρματα, φτάνοντας σε μια μεγάλη νίκη. Αφιερώνουμε αυτή την επιτυχία στον υπέροχο κόσμο μας, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός».

Σάκης Τσιώλης: «Η νίκη του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη. Επηρεαστήκαμε από τις δύο αναγκαστικές αλλαγές των Χαραλαμπάκη και Λιαπάκη, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιζόταν δυνατά και με πάθος και είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα από το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού για την δυναμική του και τον τρόπο που συμπαραστάθηκε στην ομάδα του».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...