Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Τρίποντο παραμονής

Μεγάλη νίκη επί του Αιγάλεω πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου στην Αθήνα.


Η ομάδα μας παρατάχθηκε με μοναδική έλλειψη τον τιμωρημένο Τσάγγαρη και την θέση του πήρε ο Χατζής με ταυτόχρονη προώθηση του Μάγγου δεξιά. Ο Ολυμπιακός μπήκε αρκετά καλά στο γήπεδο και δεν επέτρεψε σε καμία στιγμή το Αιγάλεω να τον απειλήσει.
 Είναι δε χαρακτηριστικό ότι η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία ήταν και το νικητήριο γκολ .

Σε όλο το πρώτο μισάωρο οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου, με το Αιγάλεω να έχει μια ελαφρά πρωτοβουλία. Κάποιες σέντρες από τους κεντρώους του Αιγάλεω και κεφαλιές των επιθετικών δεν ανησύχησαν τον πολύ σταθερό Βεζυρίδη. Έτσι φτάσαμε στο 30΄ όπου σε μια σύγχυση της άμυνας του Αιγάλεω και λάθος απομάκρυνση των αμυντικών της ο Φονσέκα βρέθηκε τετ α τετ με τον Μανωλόπουλο. Την ύστατη στιγμή ο Φορκέτι προσπάθησε να τον ανακόψει αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από να την στείλει μόνος του στα δίχτυα της ομάδος του.

Τρία λεπτά αργότερα είχαμε την καλύτερη ευκαιρία του Αιγάλεω για το πρώτο ημίχρονο σε σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά που απέκρουσε ο Βεζυρίδης.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με το Αιγάλεω να μην μπορεί να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδος μας με εξαίρεση ένα σουτ στο 60 παρόμοιο με αυτό του πρώτου ημιχρόνου που είχε και την ίδια κατάληξη.

Στο 74' έγινε ένα καλό σουτ του Φονσέκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μανωλόπουλου. Στο 74΄ Ο Παπαδόπουλος απέσυρε τον Φονσέκα που είχε κουραστεί και έβαλε στην θέση του τον Γιακάκογλου. Στο 90 περίπου είχαμε και την καλύτερη ευκαιρία του Αιγάλεω σε όλο το παιχνίδι όταν από οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων ο Στοίκοφ βρέθηκε ξεμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Βεζυρίδη. Στην επαναφορά και με εξουδετερωμένο τον Βεζυρίδη ο Μουστόγιαννης δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και έστειλε την μπάλα άουτ βάζοντας τις καρδιές των 200 φίλων του Ολυμπιακού στις θέσεις τους. Στο 90 ο Παπαδόπουλος έβγαλε τον Κοντέων και έβαλε τον Βέρμπη ενώ δεν έκανε τρίτη αλλαγή .

Αρνητικό σημείο και η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Πακάλτσης ο οποίος πριν εκτίσει την μια ποινή έχει ήδη συμπληρώσει κάρτες για την επόμενη.

Ο διαιτητής Κανδρής ήταν κακός. Στο πρώτο ημίχρονο κράτησε 4 λεπτά καθυστέρησης εντελώς αναίτια και χωρίς ανάλογη υπόδειξη από τον τέταρτο διαιτητή. Καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα σφύριζε έδρα και προσπαθούσε με στημένες φάσεις να κλείσει τον Ολυμπιακό στην περιοχή του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...