Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

Τρίποντο παρωδία!

Άδοξο τέλος είχε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πιερικό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά από δύο μήνες.
Ο αγώνας διεκόπη τρία λεπτά πριν την λήξη του αφού η ομάδα του Πιερικού έμεινε εσκεμμένα με έξι παίκτες και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος σφύριξε την λήξη εις βάρος του Πιερικού. 

Η ομάδα της Κατερίνης δεν θα χάσει απλά τον αγώνα στα χαρτιά αλλά θα της αφαιρεθούν και 3 τουλάχιστον βαθμοί.

Oι παίκτες του Πιερικού δέχτηκαν 7 κίτρινες και δύο κόκκινες στην διάρκεια του ματς, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δέχτηκαν δύο κίτρινες.
Αυτό βέβαια ήταν αποτέλεσμα του πολύ σκληρού παιχνιδιού των φιλοξενουμένων.
Όχι πάντως πως σε κάποιες φάσεις δεν είχαν δίκαιο...Το εις βάρος τους πέναλτι στο 26 ήταν αμφισβητούμενο,αλλά ο Τόλιος απέκρουσε την εκτέλεση του Φονσέκα.

Χαρακτηριστικό της διάθεσης των φιλοξενούμενων ήταν ο... τραυματισμός του Καλαμπάκα λίγα λεπτά πριν την λήξη του ματς, όταν έπεσε μόνος του στο έδαφος πιάνοντας το πόδι του, ενώ είχε μπει ως αλλαγή στο 78' στην θέση του Μουζαουϊ. Αρνητικές εντυπώσεις αφήνει η τελική έκβαση του αγώνα που δεν ξεκίνησε με το καλύτερο δυνατό τρόπο μετά την πολύμηνη διακοπή.

Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα ενώ, χωρίς νίκη παρέμεινε ο Τόμας Κοστ στον πάγκο του Πιερικού σε επτά ματς. Ο Πιερικός αγωνίστηκε με όλα τα νέα αποκτήματα στην χειμερινή περίοδο Κεϊτά, Μουζαουϊ και Φρέντερικς.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε πιο έτοιμος μετά την δίμηνη αποχή έναντι του Πιερικού που φάνηκε επηρεασμένος, όσο πέρναγε η ώρα, από την διαιτησία του Σιδηρόπουλου.

Ο Τσαγγάρης στο 70 με εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα βρήκε στα πόδια των αμυντικών του Πιερικού σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να κερδίσουν στα χαρτιά το ματς με 3-0.

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός Β.: Βεζυρίδης, Αγγελόπουλος, Πέτρου, Πακάλτσης, Γεωργιάδης, Μάγγος, Μητρόφ(77' Χατζηκωνσταντίνου), Κατσαρός(62΄Γιακάκογλου), Τσάγγαρης, Φονσέκα(46΄Κοντέων), Βέρμπης, Μητρόφ.

Πιερικός: Τόλιος, Χατζηζήσης, Τασίδης, Τσιγιάνης, Χρήστου(82' Παντελιάδης), Φρέντερικς(66' Βούκοτιτς), Μαρτίνεζ, Γκαρόζης, Ριμπεϊρο, Κεϊτά, Μουζαουϊ(78' Καλαμπάκας)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...