Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

Τουλάχιστον δεν χάνει...

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η θέση του Ολυμπιακού Βόλου μετά την νέα αποτυχία του στην Καστοριά.
Και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι αποτυχία όταν αγωνίζεσαι με μία αδύναμη ομάδα και βρίσκεσαι στον..."πάτο" της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί με τον Κατσιαρό μετά από ασίστ του Κοντέων ,αλλά και πάλι η ομάδα μας δεν κράτησε την νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε "κουμπωμένα" και για τις 2 ομάδες αλλά όσο περνούσε ο χρόνος φαίνονταν ότι αν μία ομάδα έβαζε γκολ αυτή θα ήταν ο Ολυμπιακός. Πατούσε πιο γερά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας απέναντί του την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, ομάδα που ακόμα και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής δύσκολα θα στέκονταν.

Έτσι, στην πρώτη καλή φάση που δημιουργήσαμε στα καρέ της Καστοριάς στο 27ο λεπτό, ευτυχίσαμε να σκοράρουμε με τον καλύτερο παίχτη του γηπέδου τον Κατσαρό που πλάσαρε σε κενή εστία μετά από πάσα "πάρε - βάλε" του Κοντέων. Μέχρι τότε η Καστοριά δεν είχε ανησυχήσει τον Βεζυρίδη αφού αναλώνονταν σε σουτ που κατάληξή τους είχαν πάντα τους όμορους περιστερώνες του γηπέδου.

Όποτε η ομάδα έβγαινε μπροστά, είτε από κάθετες μπαλιές του Χάιντουτσεκ είτε με ενέργειες του Κατσαρού απειλούσε την εστία του τερματοφύλακα της Καστοριάς.

Έτσι φτάσαμε στο ημίχρονο έχοντας βάλει τα θεμέλια για μια εύκολη νίκη. Στην αρχή του 2ου ημιχρόνου μπήκαμε φουριόζοι και χάσαμε μοναδική ευκαιρία ύστερα από σέντρα του Φονσέκα και κεφαλιά του Κοντέων που για κακή του τύχη βρήκε το δοκάρι. 

Άλλη μία καλή ενέργεια του Τσάγγαρη από αριστερά με σέντρα στο 2ο δοκάρι που πρόλαβε αμυντικός της Καστοριάς πριν η μπάλα φτάσει στον αφύλακτο Κοντέων. Κάπου εκεί οι παίχτες μας αδικαιολόγητα οπισθοχώρησαν δίνοντας γήπεδο στους παίχτες της Καστοριάς να αναπτυχθούν με τον μοναδικό αξιόλογο παίχτη που διαθέτει τον Σλοβένο Κομλιένοβιτς. 

Κι ενώ ο Σούλης Παπαδόπουλος σκέφτονταν από το 50ο λεπτό την αμυντική αλλαγή ήρθε ένα σουτ στο 63ο λεπτό από τον άξονα του Ιασονίδη που νίκησε τον Βεζυρίδη που έπεσε καθυστερημένα στην γωνιά του. 


Αμέσως μετά ο Σούλης Παπαδόπουλος έβγαλε τον Μίτροφ και πέρασε τον Πέτρου στην θέση του περνώντας τον Πακάλτση σαν αμυντικό χαφ.

 Κι ενώ όλοι περιμέναμε το ανέβασμα στην εστία της Καστοριάς για να πάρουμε την νίκη ο Βεζυρίδης και οι λοιποί παίχτες άρχισαν αναίτιες καθυστερήσεις. Ήρθαν και οι λανθασμένες αλλαγές του Σούλη Παπαδόπουλου που έβγαλε τους 2 δημιουργικούς του μέσους (Κατσαρό και Τσάγγαρη) με αποτέλεσμα να μην περνάει η μπάλα μπροστά παρά μόνο με γιόμες.

Κάπου εκεί τέλειωσε το ματς αφήνοντάς μας τη γνωστή πικρή γεύση που μας χαρίζει φέτος η ομάδα μας. 

Καστοριά (Ηλίας Αποστολίδης): Βασιλειάδης, Κ. Ιασωνίδης, Χασιώτης, Μωραίτης, Δριστέλλας (46' Λαζαρίδης), Ραπτόπουλος, Φοινικόπουλος (62' Σόποφ), Κομλιένοβιτς, Χατζηλιόντας (61' Κόντος), Στεφανίδης, Σικαλόπουλος.
Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Βεζυρίδης, Αγγελόπουλος, Γενιτσαρίδης, Φλώρος, Πακάλτσης, Κατσαρός (75' Βέρμπης), Τσάγγαρης (80' Στάνκοφ), Χαϊντούτσεκ Φονσέκα, Μιτρόφ (65' Πέτρου), Κοντέων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...