Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Πέρασε από την Αγιά ο Ολυμπιακός!


 Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Δωτιέα Αγιάς με γκολ του Κόλα και ελπίζει ακόμα στο θαύμα!

Η βελτιωμένη εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια άρχισε ,έστω και αργά, να αποδίδει και να δίνει βαθμούς στην ομάδα.

Τα πράγματα βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολα αφού ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι καθηλωμένος στην προτελευταία θέση ,αλλά πλέον η ομάδα απέχει 5 βαθμούς από την 9η θέση που οδηγεί πιθανότητα στην παραμονή στην Γ΄Εθνική κατηγορια.

Στα του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον Δωτιέα και είχε τις ευκαιρίες να «καθαρίσει» το παιχνίδι πιο εύκολα από το τελικό 0-1.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς η 11άδα του Ολυμπιακού είχε δυο αλλαγές, αφού επανήλθε μετά την 16η αγωνιστική στο βασικό σχήμα και στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος και για τρίτη φορά ξεκίνησε στην επίθεση ως φορ ο Νίκος Μυλωνάς, ενώ έμειναν στον πάγκο οι Μαργαρίτης και Γιαρλέλης.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 36' ο Κόλα με διαγώνιο σουτ.

Πλέον η ομάδα πρέπει να κερδίσει το Σάββατο στην Νεάπολη την Καστοριά για να την πλησιάσει σε απόσταση βολής.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Μπεκτέσι, Γκιντεκέ, Γιαννακόπουλος, Τσακάλι, Τάρτας, Δρόσος, Αναδολού, Γιαννάκος  (68΄Αποστολάκης), Λαβαντσιώτης (83΄Σταθάκος), Ενγκό, Βλησαρούλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Θεοδωρόπουλος (76΄Σκύφτας), Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα, Παπαδήμος, Μυλωνάς (62′ Γιαρλέλης), Αναστασίου Καρβούνης (84΄Σταμπουλής).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...