Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Βαθμός με το ζόρι!

 


Ο Ολυμπιακός πήρε τον έναν πόντο με αντίπαλο τον Χανιώτη ,ενώ κινδύνεψε για μία ακόμα φορά με ήττα στην έδρα του.

Τελικά στο 74' με γκολ του Αναστασίου η ομάδα μας πήρε έναν πόντο ,ισοφαρίζοντας το γκολ που δέχτηκε στο 23 με γελοίο αμυντικό λάθος αλλά η παραμονή στην κατηγορία δυστυχώς δεν έρχεται με ισοπαλίες.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν κάτω από την γραμμή υποβιβασμού με 11 βαθμούς άλλα το μέλλον παραμένει δύσκολο για την ομάδα μας!

Ο Κώστας Σταματίου παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Καβουσάκης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Μαργαρίτης και το αριστερό ο Θεοδωρόπουλος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Παπαϊωάννου και Σιουμουρέκης. Την τριάδα στη μεσαία γραμμή αποτέλεσαν οι Καμπέρης, Κόλα και Σκοπελίτης. Οι Καρατσόλης και Διαμαντόπουλος τοποθετήθηκαν στις πτέρυγες, με τον Αναστασίου να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

O Ολυμπιακός προσπάθησε να γίνει επιθετικός από την αρχή του παιχνιδιού με μεγάλες μεταβιβάσεις χωρίς να γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος.Μόλις στο 24΄οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μετά από τραγικό λάθος των δύο κεντρικών αμυντικών μας.Έπειτα ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απειλήσει με στημένες κυρίως φάσεις με την κεφαλιά του Αναστασίου στο 40 να είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία.

Στο β μέρος ο Ολυμπιακός ήταν χειρότερος...Η μοναδική φάση ήταν αυτή του Αναστασίου ,που κέρδισε επάξια τον άτυπο τίτλο του ΜVP του οποίου το σουτ έφερε την ισοφάριση.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στο 84’ έχασαν απίστευτη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Ο Θεοδωρίδης μέσα από τη μικρή περιοχή, μετά από γύρισμα από τα αριστερά και με άδεια την εστία πλάσαρε πάνω στον Καβουσάκη. 

Μετά το παιχνίδι και προφανώς εκνευρισμένος ο Νίκος Τσεκούρας δημοσίευσε στο facebook:

«Ειλικρινά θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την πλειοψηφία των φιλάθλων την ομάδας μας που πάρα το ακατάλληλο της ημέρα στήριξαν μαζικά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.Οι δυνάμεις μου τελείωσαν, από αύριο οι παντογνώστες του ποδοσφαίρου, οι χουβαρδάδες που μοιράζουν τα ευρώ με το στόμα και γενικά αυτοί που αγαπάνε περισσότερο τον Ολυμπιακό, ας έλθουν το πεδίο ελεύθερο» 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...