Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Κρίσιμο παιχνίδι με Δωτιέα!


 Να αναρριχηθεί περαιτέρω στην βαθμολογία και να απομακρυνθεί από την ζώνη υποβιβασμού θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Δωτιέα Αγιάς.

Το παιχνίδι που θα αρχίσει στις 15:00 την Κυριακή έχει «σημάνει συναγερμό » στους φίλους του Ολυμπιακού ,αφού θα είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι που θα παίξει στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου.

Οι Austrian Boys εξέδωσαν ανακοίνωση: 

«Κυριακή η ομάδα μας δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς στις 15:00 στην Νεάπολη απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς.. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε δυναμικό παρόν και να  ωθήσουμε τους παίχτες μας να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα . Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στις 3 στην Νεάπολη, με πανό ,σημαίες , ερυθρόλευκα κασκόλ και μπλούζες και με 90 λεπτά τραγούδι να πάρουμε το ματς.. 

Στήριξη στον ερασιτέχνη σε αυτήν την δύσκολη και μεταβατική χρονιά.  

Εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός Βόλου!!»

Το εισιτήριο του αγώνα θα κοστίζει 10 ευρώ ενώ προπώληση ήδη γίνεται στα γραφεία του Ερασιτέχνη στην Παραλία.

Η βαθμολογία μέχρι σήμερα:



Παρελθόν με την ομάδα του Δωτιέα δεν υπάρχει ,καθώς είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός αναμετράται με τους Αγιώτες που βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω στην βαθμολογία.

Από την ομάδα θα απουσιάσει ο Λάμπος ο οποίος ζήτησε ο ίδιος την αποχώρησή του από την ομάδα ,ενώ δικαίωμα συμμετοχής θα έχει ο νεοαποκτηθής Μαργαρίτης.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την FormediaTv.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...