Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Μια πεντάδα παίκτες στην ομάδα μας!


Πέντε ακόμα παίκτες ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Πρόκειται για τον «προβιβασμό» του Κοκώνη που αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας στην Κ-20 , τον Γαλανόπουλο και τον Καμπέρη που αγωνιζόταν στην Δήμητρα , τον Ακριβόπουλο που αγωνιζόταν στην Κ20 του ΝΠΣ, τον Στέργιο Ψιάνο που αγωνιζόταν στην Κοζάνη,

Οι ανακοινώσεις:

“Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κοκώνη.

Ο Γιάννης, είναι γεννημένος 24 Μαρτίου του 2005 και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Την προηγούμενη σεζόν, αγωνίστηκε στην Κ20 της ομάδας μας συμμετέχοντας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2.

Γιάννη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!”.

«Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Γαλανόπουλου.

Ο Γιώργος, είναι γεννημένος 21 Δεκεμβρίου του 2000 και αγωνίζεται σαν στόπερ αλλά και στην θέση του αμυντικού χαφ.
Την προηγούμενη σεζόν, αγωνίστηκε στην Δήμητρα Ευξεινούπουλης ενώ έχει αγωνιστεί και στον Πιερικό, για το πρωτάθλημα της Football League.
Γιώργο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!”.

«Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Στέργιου Ψιάνου.Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, είναι γεννημένος 12 Σεπτεμβρίου του 1989 και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Τελευταία του ομάδα ήταν η Κοζάνη, με την οποία κατέγραψε 19 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ. Μετράει παραπάνω απο 300 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες αλλα και 47 συμμετοχές στην Α’ κατηγορία της Κύπρου. Εχει παίξει σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικό Πειραιώς, Θρασύβουλο, Νίκη Βόλου, Νέα Σαλαμίνα , Αγία Νάπα, Απόλλωνα Σμύρνης, Αχαρναϊκό, Κισσαμικό, Αστέρα Βλαχιώτη,Ονήσιλλο και ΑΕ Καραϊσκάκη.
Στέργιο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!”.

“Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Κωσταντίνου Καμπέρη.
Ο Κωσταντίνος, είναι γεννημένος 6 Ιουνίου του 2001 και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Την προηγούμενη σεζόν, αγωνίστηκε στην Δήμητρα Ευξεινούπουλης ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ηρακλή Λάρισας. Προέρχεται απο την Α.Ε.Λ. όπου και αγωνίστηκε μέχρι και την Κ20 την σεζόν 2020-2021.

Κωσταντίνε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας”.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...