Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Θα ήμαστε μουγγοί!


Στο ξενοδοχείο Κυψέλη πραγματοποιήθηκε από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη η παρουσίαση του Σάκη Θεοδωσιάδη.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα είναι μουγγοί μακριά από μεγάλα λόγια θέλοντας να δείξει ότι σκοπός του είναι η δουλειά και όχι τα λόγια.  Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν μπορούν κάποιοι νέοι παίκτες να θέτουν όρους, τη στιγμή που τους ζητά ο Ολυμπιακός να φορέσουν τη φανέλα του και επεσήμανε ότι πρέπει να θεωρούν τιμή να αγωνίζονται σ’ αυτή την ομάδα.

Ο Νίκος Τσεκούρας χαρακτήρισε τον νέο προπονητή της ομάδας  τίμιο, δίκαιο και εργατικό και συμπλήρωσε πως ο Ολυμπιακός Βόλου έχει «χρυσή» ευκαιρία να χτιστεί από την αρχή και πως είναι αμαρτία να αλλάζουν 30-35 παίκτες και πέντε προπονητές κάθε χρόνο. Ακόμη, επεσήμανε ότι η διοίκηση  και ο ίδιος διέκρινε στο πρόσωπο του κ. Θεοδοσιάδη τον προπονητή που θα το ξαναχτίσει την ομάδα από την αρχή.

Ο κ. Θεοδοσιάδης ανέφερε: 

«Ο πρόεδρος με εκφράζει αυτά που λέει. Μαζί με τους συνεργάτες μου, που είναι αξιόλογοι στην τοπική κοινωνία, προεξάρχοντος του κ. Σταματίου, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, μαζί με τον Φίλιππο Σκοπελίτη και τον Κλεβί Κόλα, που στέκονται δίπλα μας σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα και θα τραβήξουν μπροστά. Θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, που θα έρθουν και θα θέλουν να προσφέρουν στον Ολυμπιακό Βόλου, γιατί το όνομα και η ιστορία είναι βαριά.

Θέλω να πω μόνο ότι θα είμαστε μουγγοί. Ο κόσμος έχει κουραστεί πλέον να ακούει πράγματα. Θέλουμε να κάνουμε αυτόν τον κόσμο υπερήφανο με τη δουλειά μας, που θα χαίρεται που θα βλέπει μία σοβαρή ομάδα, η οποία θα στηρίζεται στην πειθαρχία και στη σωστή νοοτροπία και θα έχει ως στόχο να κερδίζει τα παιχνίδια είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Ο κόσμος είναι πικραμένος, αλλά οι συζητήσεις με τον κ. Τσεκούρα με έπεισαν ότι πραγματικά πάει να γίνει κάτι καλό.  Με καλή διάθεση και πολλή δουλειά όλα θα πάνε καλά για την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα και να λειτουργήσουμε άκρως επαγγελματικά και όσοι έχουν την επάρκεια να υπηρετήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου, η πόρτα θα είναι ανοικτή.

Σίγουρα είναι δύσκολο να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή, αλλά και είκοσι έτοιμους παίκτες να φέρουμε, πάλι θα είναι δύσκολο.

Έχω την εμπειρία και σε όλες τις προηγούμενες ομάδες σχεδόν από την αρχή έκανα το χτίσιμο. Προτεραιότητά μου είναι να οργανώσουμε την καθημερινότητα.

Δεν θέλω να βιαστούμε σε ό,τι αφορά τις επιλογές. Καθημερινά δεχόμαστε πληροφορίες και μαζί με τον κ. Σταματίου αξιολογούμε ό,τι καλύτερο υπάρχει στον Νομό Μαγνησίας. Όσα παιδιά έχουν τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά θα ενταχθούν στην ομάδα και από κει πέρα οι υπόλοιπες κινήσεις θα είναι στοχευμένες, γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε κανένα λάθος στη στελέχωση του ρόστερ. Μην αγχώνεστε για ποδοσφαιριστές.

Προέχει η οργάνωση της καθημερινότητας. Μέτρησε ο Άγιος Γεώργιος να έρθω και εκεί θα είναι η Ιθάκη μου και το ησυχαστήριό μου.

Εισέπραξα πολλή αγάπη στο πρόσωπό μου αυτές τις μέρες στον Βόλο και θέλω να φανώ αντάξιος και στους ανθρώπους που με πίστεψαν.

Δεν υπάρχει ρίσκο για μένα, αλλά το σωστό περιβάλλον και να ταιριάζουν τα χνώτα μας και να βρούμε ως προπονητές χώρο να δουλέψουμε.

Έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά ο κ. Σταματίου. Υπάρχει μία λίστα από το τοπικό ποδόσφαιρο και από τη Γ’ Εθνική, αλλά για μας μετρά τα παιδιά αυτά να έχουν προτεραιότητα τη βελτίωση και τη δουλειά και να καταλάβουν ότι είναι σ’ έναν σύλλογο, για να πατήσουν ένα σκαλί. Δεν μπορώ να βλέπω νέα παιδιά και να βάζουν όρους σε νέες συνεργασίες.

Σίγουρα είναι σημαντικό αυτό για τους ποδοσφαιριστές, αλλά, όταν σου δίνουν βήμα σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, για μένα προτεραιότητα είναι να θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και να γυμναστούν με έναν από τους καλύτερους γυμναστές στην Ελλάδα, να γυμναστούν με έναν από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων κι αυτό θέλω να το βλέπω στα μάτια τους. Δεν μ’ αρέσει η κοροϊδία. Η διοίκηση επενδύει στους προπονητές και εμείς στους παίκτες.

Αν ο Κλεβί και ο Φίλιππος δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση στα αποδυτήρια, θα φύγουν. Δεν υπάρχει δεύτερη λύση. Αν δεν είναι πρωτεργάτες στα δύσκολα, δεν μπορούν να είναι στον Ολυμπιακό.

Αναγνωρίζουμε ότι οι δυσκολίες θα είναι πολλές, αλλά θέλουμε στην καθημερινότητά μας να δυναμώσουμε σε όλα τα επίπεδα.

Μακάρι να μπορώ να πω ότι έβαλα και εγώ σαν Σάκης Θεοδοσιάδης ένα λιθαράκι στην καινούργια προσπάθεια. Εχω μία αρχή, όταν κυκλοφορώ στην πόλη, να τους κοιτάω όλους στα μάτια. Ερχόμαστε να προσφέρουμε με την εμπειρία μας και την τεχνογνωσία μας.

Κάποια παιδιά από τη Μαγνησία θα αποκτηθούν κανονικά και κάποια θα αξιολογηθούν. Αν κάποιοι παίκτες δουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα «θέλω» της κατηγορίας, γιατί εμείς θα δουλέψουμε σε επαγγελματικό επίπεδο, λογικό είναι να μείνουν πίσω και να πάνε κάπου αλλού να παίξουν.

Οι προθέσεις μας είναι μία ανάλυση του τι υπάρχει στον Νομό και κάποια παιδιά που είναι επαγγελματίες να βοηθήσουν στην καινούργια προσπάθεια. Θα υπάρχει μεγάλη όρεξη και θέλουμε να βλέπουμε τον σύλλογο να εξελίσσεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα. Χρειαζόμαστε την αγάπη και τη στήριξή σας. Περιμένουμε την προκήρυξη, πόσες ομάδες θα κατέβουν και πόσους ομίλους θα έχει η Γ’ Εθνική.

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να θεωρούν ότι είναι τιμή που έρχονται στον Ολυμπιακό Βόλου και να αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα της πόλης. Δεν μπορεί η ομάδα να σε τιμά και συ να απαιτείς διάφορα πράγματα. Και το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή, είναι ρόδα και αυτή η ομάδα θα γυρίσει εκεί που της αρμόζει. Ούτε θα μας κάνουν χάρη αυτά τα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα. Θα επιλεγούν παιδιά που στόχος τους και προτεραιότητά τους θα είναι ο Αγιος Γεώργιος. Δεν είπε κανείς με το ζόρι να έρθουν στον Ολυμπιακό».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...